Vanwege gepland onderhoud zal de webshop op 19 oktober tijdelijk niet bereikbaar zijn

Vloerbekleding

Over Vloerbekleding

ProAct Media levert de beste bedrukte vloerbekleding

Wil jij een beursstand helemaal afmaken met gepersonaliseerde vloerbekleding? Of dacht je meer aan een etalage of showroom? ProAct Media is helemaal thuis in de wereld van bedrukte binnenreclame en weet dus ook alles van promotionele vloer- of wandbekleding. Onze experts weten precies welke materialen geschikt zijn, hoe ze moeten worden afgewerkt én hoe ze bedrukt kunnen worden. Kies dus snel de juiste vloerbekleding voor jouw reclamecampagne!

Welk soort vloerbekleding kies jij?

Welke look vind jij het mooist: glad en strak, of zacht en wollig? Bij ProAct kun je kiezen uit 2 soorten promotionele vloerbekleding: Vloervinyl 2 mm of Vloertapijt. Deze soorten vloerbekleding verschillen op twee belangrijke punten: het uiterlijk van de bovenlaag en de printbreedte. Moet er een warme, huiselijke sfeer worden gecreëerd? Misschien is het vloertapijt dan wat voor jouw project. Of mag het juist allemaal vrij strak en modern? Dan is het vloervinyl het overwegen waard. Waar je ook voor kiest qua materiaal, je kunt er dankzij onze experts van op aan dat het ontwerp of logo van je klant altijd perfect zichtbaar is!

Heb je verder nog iets nodig?

Vaak blijft het niet bij één type product als het gaat om reclame. Heb jij dus nog meer wensen op je lijstje? Wie weet kun je ze wel allemaal afstrepen bij ProAct! Wat dacht je van bijpassende wandbekleding of een roll-up banner? Of een fraai textielframe aan de muur? Wij hebben een uitgebreid assortiment communicatieproducten op het gebied van Binnen- en Buitenreclame, Vlaggen&Banieren en Beurs & Presentatie.

Bestel je vloerbekleding nu bij ProAct Media

Weet jij welke vloerbekleding jouw klant nodig heeft? Log dan nu in (of maak een account aan) en plaats je bestelling. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties te lezen? Dan weet je daarna zeker dat je het artwork op de goede manier aanlevert.

Heb je nog een vraag over onze vloerbekleding? Twijfel je welk materiaal het beste werkt? Wat voor vragen je ook hebt, ProAct helpt je graag bij je zoektocht! Neem dus nu contact met ons op en voor je het weet is je keuze gemaakt.

Bekijk direct online onze tarieven