Vanwege gepland onderhoud zal de webshop op 19 oktober tijdelijk niet bereikbaar zijn

Balie

Over Balie

Gebruik ook de balie van ProAct Media voor je beursstand

Heb jij alles aangeschaft voor je beursstand, maar mist er nog iets? Wie weet is de beursbalie van ProAct Media dan iets voor jou. Deze balie is verkrijgbaar in meerdere modellen en formaten en is in no-time op locatie opgebouwd. Wil jij ook gebruikmaken van de expertise en complete service van ProAct? Lees dan nu verder voor meer informatie over onze balie.

Welk model en formaat beursbalie kies jij?

Onze balies bestaan altijd uit een kunststof legplank, een houten bovenblad en een lamellenrol voorzien van klittenband aan de uiteinden. Verder wordt de visual geprint op polyester micron en heeft de balie een handige kunststof legplank. Bij ProAct kun je altijd rekenen op een ruim aanbod en daarom bieden wij de beursbalie aan in 2 verschillende modellen: Medium en Large. Zo is er voor iedere gelegenheid en iedere klant wat wils. Om het helemaal af te maken, leveren wij onze balies inclusief stevige draagtas. Dat is de totaalservice van ProAct!

Nog een textielframe of beurswand nodig?

Wil jij jouw presentatie-event of beursstand helemaal afmaken? Vergeet dan niet te kijken wat wij verder nog te bieden hebben op het gebied van beurs en presentatie. Ook wat betreft zipperwanden, pop-up LED en textielframes is de keuze groot bij ProAct!

Bestel nu je balie in onze webshop

Kun jij niet wachten om de balie van ProAct Media in te zetten voor je klanten? Log dan nu in en plaats je bestelling. Bekijk je wel even de aanleverspecificaties voor je je printopdracht toevoegt? Vragen over één van onze producten? Aarzel dan niet ons te mailen of te bellen. Wij denken graag met je mee op het gebied van toepassing, materiaalsoort, formaat, hoeveelheid en nog veel meer.

Bekijk direct online onze tarieven