Gevelbord

Over Gevelbord

Gevelbord nodig? Bestel ‘m bij ProAct Media!

Soms moet je voor een reclamecampagne makkelijk beginnen: met een gevelbord. Bij ProAct Media weten we precies waar we dan het best mee kunnen werken. Dankzij onze experts in reclamebedrukking zul jij altijd met het juiste product de deur uitlopen! Waar gaat jouw voorkeur naar uit: een gevelbord die direct op de plaat is gedrukt of eentje die op folie wordt geprint? En aan welk formaat zat je te denken? Geen zorgen: de gevelborden van ProAct zijn verkrijgbaar in elke grootte, elk model en in beide printtechnieken. Plaats dus nu je bestelling! 

Welk materiaal kies jij voor een gevelbord?

ProAct heeft meer dan 10 soorten plaatmateriaal en 5 soorten folie op voorraad. Elke soort is weer geschikt voor een andere toepassing: sommige zijn geschikter voor tijdelijk gebruik, andere kunnen beter binnen dan buiten worden ingezet. Zo kunnen wij voor elke klant precies het juiste materiaal adviseren voor een gevelbord. Weet jij al precies wat je nodig hebt? Een bord gemaakt van Dibond voor buiten? Mooi zo, dan kun jij door naar ons bestelformulier! Heb je toch nog wat vragen? Aarzel dan niet ons te bellen of te mailen!

Gevelborden verkrijgbaar in elk formaat

We noemden het eerder al: bij ProAct Media hoef je je geen zorgen te maken over formaat of model. Dus waar zat jij aan te denken? Een showstopper van 200x250 cm? Geen probleem! En had je een bijzondere vorm in gedachten? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Vergeet je ook de textielframes niet?

Reclame- en gevelborden zullen de komende jaren niet snel verdwijnen uit het straatbeeld, dat snappen wij helemaal. Maar wil je eens iets nieuws uitproberen? Iets wat licht, duurzaam en gebruiksvriendelijk is? Bekijk dan eens ons assortiment textielframes. Ook die zijn op meerdere manieren binnen en buiten in te zetten.

Bestel nu je gevelbord bij ProAct Media

Ben jij klaar om te bestellen? Log dan in (of maak een account aan) en vul het bestelformulier in. Let je wel even op onze aanleverspecificaties? Zo weet je zeker dat je het ontwerp voor de printopdracht op de juiste manier bijvoegt.

Wil jij een gevelbord met een laagje geprinte folie en niet eentje die direct op plaat word bedrukt? Deze optie bieden wij niet aan in onze webshop, maar je kunt hier altijd een bestelling voor plaatsen via de telefoon of mail. ProAct staat altijd voor je klaar!

Bekijk direct online onze tarieven