Printen op plaat

Over Printen op plaat

Printen op plaat,  bij ProAct Media natuurlijk

Wil je een plaat die direct geprint wordt? En heb je al precies voor ogen welke soort materiaal je gaat gebruiken? Het is de afgelopen jaren steeds interessanter geworden om direct op plaat te printen. De kwaliteit van de prints en de hechting van de inkt is namelijk sterk verbeterd in vergelijking met de eerste UV printers. Dus wil jij, of je klant, een keer werken met plaatmateriaal in plaats van folie? Dan weten de experts van ProAct Media precies hoe ze dat het beste kunnen aanpakken.

Meer dan 10 soorten plaatmateriaal

Geen situatie, toepassing of klant is hetzelfde, weet ProAct. En daarom vinden wij het belangrijk een ruim assortiment plaatmateriaal op voorraad te hebben. In onze webshop vind je verschillende soorten kunststof, aluminium, acrylaat, hout en karton, elk met hun eigen onderscheidende kenmerken. We hebben bijvoorbeeld waterafstotende platen, indoor- of outdoor platen en dikke of dunne platen. Verder kun je ook belangrijke keuzes maken op het gebied van levensduur, brandveiligheid en weerbestendigheid. Weet jij al dat je het liefst werkt met Forex Smart of Dibond Brushed? En weet je ook al precies welk formaat, afwerking en hoeveelheid je nodig hebt? Plaats dan snel je bestelling. Kun je echter nog wel wat hulp gebruiken op het gebied van printen op plaat? Dan staan onze experts je graag te woord!

Printen op plaat: ProAct gaat de uitdaging aan

Voor welk product wil jij printen op plaat toepassen? Gaat het om een gevelbord of makelaarsbord (raambord)? Of heb je grote plannen met een reclamebord, wandpaneel of lichtbakplaat? Welk product, formaat of hoeveelheid je ook op het oog hebt, ProAct gaat de uitdaging graag aan!

Printen op plaat? Bestel het altijd bij ProAct Media

Ben jij klaar om je bestelling te plaatsen? Log dan nu in (of maak een account aan), en vul het bestelformulier in. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties door te lezen? Wil je nog meer weten over ons plaatmateriaal? Lees dan hier alles wat je maar wilt weten. Heb je nog andere vragen? Je mag ons altijd bellen of mailen, we helpen je graag!

Bekijk direct online onze tarieven