Magneetfolie

Over Magneetfolie

Kies Magneetfolie van ProAct Media voor beurs of auto

Magneetfolie, ook wel magneetplaat genoemd, is één van die materialen van ProAct die heel specifiek wordt ingezet. Af en toe heb je gewoon te maken met een bepaalde ondergrond en moet je dus wel voor een bepaald soort materiaal kiezen. Snap jij precies wat we bedoelen? Heb jij vaker met Magneetfolie gewerkt? Blijf dan vooral niet plakken; plaats nu je bestelling in de webshop van ProAct Media. Wil jij nog wat materiaalinformatie voor je je beslissing neemt? Scrol dan snel verder en verdiep je in dit bijzondere Plaatmateriaal.

Magneetfolie of Magneetplaat?

Soms is een materiaal een beetje een vreemde eend in de bijt: hoort het bij folie, plaat of pvc? Of misschien een beetje bij allemaal? Magneetplaat is hier een goed voorbeeld van, want we maken voor dit materiaal gebruik van een type folie, maar dat zit bovenop een laag magnetisch synthetisch rubber. En daarom hebben we bij ProAct toch de neiging te spreken van Magneetplaat in plaats van Magneetfolie. Sommige mensen kennen dit materiaal echter als Magneetfolie en daarom hebben wij het op 2 plekken terug laten komen in onze shop. Dit soort folie is ideaal voor reclame op alle metalen en ijzerhoudende ondergronden en is ideaal voor het type sticker of plaat dat je tijdelijk wilt inzetten. In die zin kan je Magneetplaat ook indelen bij onze duurzame plaatmaterialen. Waar wil jij dit materiaal voor toepassen? Bewegwijzering op een beurs, tijdelijke autoreclame, het aan het zicht onttrekken van een lelijke metalen wand of kast? ProAct Media heeft meerdere diktes Magneetfolie op voorraad, dus er zijn veel mogelijkheden.

ProAct: Voor al je reclamemateriaal

Waar geef jij de voorkeur aan voor je reclameprojecten: folie of plaat? Of hangt dit toch vaak af van de gelegenheid en de klant? Bij ProAct kun je altijd vertrouwen op een uitgebreid, divers assortiment. Dus of je nu op zoek bent naar Dibond Brushed voor een reclamebord of een bepaald type raamfolie: bij ons kun je altijd terecht! En twijfel je nog over de beste toepassing of afwerking van een materiaal? Je mag ons altijd bellen of mailen voor advies.

Bestel nu Magneetfolie bij ProAct Media

En, kun jij de aantrekkingskracht van Magneetplaat niet langer weerstaan? Snappen we helemaal! Log snel in, neem onze aanleverspecificaties door en plaats vervolgens je bestelling. Voor je het weet kan iedereen zich vergapen aan die (letterlijk) magnetische reclame! Heb je nog een vraag over één van onze Plaatmaterialen? Neem dan nu contact met ons op.

Materiaalspecificaties Magneetfolie

Materiaal Magnetisch synthetisch rubber met gladde toplaag van PVC of Polyester
Dikte 600 en 850 Mu 
Max. plaatmaat 100x100 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Indoor en Outdoor
Waterafstotend Ja
Bekijk direct online onze tarieven