Vanwege gepland onderhoud zal de webshop op 19 oktober tijdelijk niet bereikbaar zijn

Vloertapijt 2 mm

Over Vloertapijt 2 mm

Bedrukt vloertapijt nodig? ProAct kan je helpen!

Wil jij een bedrijfslobby opfleuren, of mensen door middel van een loper richting een beursstand leiden? Promotioneel vloertapijt kan heel nuttig zijn in dit soort situaties. ProAct Media heeft twee varianten vloerbekleding in haar assortiment. Weet jij al of je de voorkeur geeft aan vinyl of tapijt? En ook hoe je het wilt inzetten? Plaats dan gauw je bestelling bij ons! Wil jij eerst nog wat meer materiaalinformatie over het vloertapijt van ProAct? Lees dan nu verder.

Welke uitstraling kies jij voor je vloerbekleding?

Vloertapijt onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten van Vloervinyl: het heeft een zachte, vilten uitstraling en heeft een maximale printbreedte van 160 cm. Is het ontwerp voor jouw visual dus niet zo groot, of heb je sowieso niet zo’n groot oppervlak nodig voor je reclame? Wie weet is vloertapijt dan ideaal voor jouw project! En vergeet ook die uitstraling niet; soms past het veel beter bij een klant om te kiezen voor een gedempte, warme uitstraling in plaats van een glanzende, strakke look.

Materiaal voor vloer en raam en voor wand en plafond

Ben je toch nieuwsgierig geworden door onze verwijzing naar vinyl? Neem dan gauw een kijkje bij dit andere vloerbekleding-materiaal. En ben je dan eigenlijk pas net begonnen met bestellen? Dan vind je het vast leuk te horen dat je bij ProAct Media ook terecht kunt voor promotionele wandbekleding, balies, raamfolie en tafelvlaggen. Als echte totaalleverancier zorgen wij ervoor dat ons assortiment Materialen en Producten altijd zo actueel en compleet mogelijk is. Mis je toch nog iets? Laat het ons dan vooral weten!

Zo bestel je bedrukt Vloertapijt bij ProAct Media

Zin om je visual zo snel mogelijk te laten printen op ons Vloertapijt? Log dan nu in (of maak je account aan) en selecteer het materiaal, product en de overige details van je order. Vergeet je niet de aanleverspecificaties te lezen voor je je ontwerp toevoegt? Dan kunnen wij zonder problemen met je bestelling aan de slag. Heb je nog een vraag over Vloertapijt of een ander materiaal? Neem nu contact met ons op; ProAct Media helpt je graag overal mee!

Materiaalspecificaties Vloertapijt

Materiaal Polyester topping, Latex backing 
Max. printbreedte 160 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, Solvent of Latex 
Lichtdicht Ja
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Indoor
Toepassing Promotionele vloerbekleding 
Bekijk direct online onze tarieven