Acrylaat Opaal

Over Acrylaat Opaal

Bestel Acrylaat Opaal bij totaalleverancier ProAct Media

Is het plaatmateriaal van de lichtbak(ken) aan vervanging toe? En heb jij al een nieuwe boodschap of logo ontworpen voor je klant? Dan is het tijd om zo snel mogelijk een bestelling voor Acrylaat Opaal te plaatsen bij ProAct Media. In onze webshop kun je vanaf de Productenpagina én vanaf de Materialenpagina onze producten bestellen. Weet jij al precies hoe je deze soort acrylaat wilt gebruiken? Plaats dan vanaf deze pagina heel makkelijk je order. Wil jij eerst nog meer informatie? Lees dan gauw door over acrylaat opaal en de service van ProAct!

De bijzondere kwaliteiten van opaalwit plexiglas

ProAct Media heeft meerdere diktes van Acrylaat Opaal en dit materiaal heeft een maximale plaatmaat van 300x200 cm. We hebben meerdere varianten acrylaat (ook wel Plexiglas genoemd) in ons assortiment, bijvoorbeeld ook Helder Acrylaat. Wat de opalen variant bijzonder maakt, is dat het heel gelijkmatig licht doorlaat, zodat je visual heel mooi verlicht wordt. Weet jij al precies waar je dit opaalwitte plexiglas voor wilt gebruiken? Of heb je een bijzonder idee voor een display of bewegwijzering op een beurs? Je mag altijd je idee aan ons voorleggen als je een toepassing mist in de webshop.

Liever een andere afwerking of soort?

Het is je misschien al opgevallen: in de webshop bieden wij alleen de optie Printen op plaat aan voor ons Plaatmateriaal. Dit komt omdat deze toepassing het meest populair is bij onze klanten. Werk jij soms toch liever met folie op plaat? Bel of mail ons gerust en dan regelen wij het voor je! Ben je benieuwd naar onze andere materialen en producten? Vergeet dan vooral niet onze overige Plaatmaterialen te bekijken. Wie weet wordt jouw klant ook heel blij van reclame op Dibond Brushed of Forex Smart.

Zo bestel je reclame van Acrylaat Opaal

Is het hoog tijd om die lichtbak weer te voorzien van een nieuwe lichtbakplaat? Waar je acrylaat opaal ook voor wilt inzetten, ProAct Media staat altijd voor je klaar. Log dus nu bij ons in en selecteer het juiste materiaal en product. Vergeet je ook onze aanleverspecificaties niet voor je je order verzendt? Heb je nog een vraag over acrylaat opaal? Neem dan nu contact op met onze specialisten!

Materiaalspecificaties Acrylaat Opaal

Materiaal Geëxtrudeerd plexiglas opaalwit 
Dikte 2, 3 en 5 mm 
Max. plaatmaat 300x200 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig 
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden 
Indoor/Outdoor Beide
Waterafstotend Ja
Bekijk direct online onze tarieven