Acrylaat helder

Over Acrylaat helder

Helder Acrylaat voor sterke, transparante reclame

Heb jij weleens acrylaat ingezet voor een reclameproject? En welke variant dan? Waarschijnlijk ben je wel bekend met Acrylaat Opaal, wat vaak gebruikt wordt voor lichtbakplaten. Maar weet jij waar Helder Acrylaat voor wordt gebruikt? De experts van ProAct Media weten precies wat het beste werkt voor elk plaatmateriaal en die informatie delen we graag met onze klanten. Lees dus gauw verder voor uitgebreide materiaalinformatie over helder acrylaat.

Licht, sterk en luxe plaatmateriaal

Acrylaar, ook wel plexiglas genoemd, is een bijzonder materiaal: het is lichter en sterker dan standaard dubbel glas en kan heel mooi worden bedrukt met UV print of worden beplakt met folie. Acrylaat heeft, net als Dibond, iets extra’s: het materiaal combineert nuttige kwaliteiten met een luxe uitstraling. ProAct Media heeft meerdere diktes helder acrylaat in haar assortiment, verkrijgbaar in een maximale plaatmaat van 300x200 cm. Verder bieden we ook de optie om dit acrylaat met witprint te laten printen. Heb jij vaker met dit materiaal gewerkt en weet je precies wat je van Helder Acrylaat wilt laten maken? Een mooi fotopaneel misschien? Plaats dan snel je bestelling in onze webshop.

De andere mogelijkheden van acrylaat

Werk jij toch liever met een andere variant van acrylaat? Geen probleem, ProAct heeft ook het welbekende Acrylaat Opaal op voorraad. Ideaal voor lichtbakplaten, maar wie weet heb jij ook nog een ander idee. Heb jij een speciaal verzoek voor helder- of acrylaat opaal? Leg het aan ons voor, wij staan altijd open voor nieuwe toepassingen!

Let op: wil je in plaats van printen op plaat kiezen voor geprinte folie op plaat? Dit bieden wij niet aan in de webshop. Je kunt ons echter altijd bellen of mailen om zo je order te plaatsen.

Zo bestel je reclame van helder acrylaat

Kun jij niet wachten om het gezicht van je klant te zien als je hem jouw reclameproducten laat zien? Plaats dan snel je bestelling bedrukte reclame bij ProAct Media. Log nu in en selecteer het gewenste materiaal en product. Let op: het is belangrijk de aanleverspecificaties te lezen voor je je printopdracht aan ons opstuurt. Vragen over helder acrylaat of een ander plaatmateriaal? Neem dan snel contact op met ProAct Media!

Materiaalspecificaties helder acrylaat

Materiaal Geëxtrudeerd plexiglas opaalwit
Dikte 2, 3 en 5 mm
Max. plaatmaat 300x200 cm
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Beide
Waterafstotend Ja
Bekijk direct online onze tarieven