Berkenmultiplex

Over Berkenmultiplex

Berkenmultiplex: voor duurzame binnenreclame

Werk jij graag met duurzame reclame voor je binnen- en buitenreclame? Bij ProAct Media kun je je hart ophalen, want wij hebben verschillende soorten recyclebare plaatmaterialen in ons assortiment. Berkenmultiplex is één van die soorten. Waar wil jij dit materiaal voor inzetten? Misschien voor een mooi fotopaneel of als tijdelijk reclamebord? Lees en kijk dan gauw verder voor alle materiaal- en productinformatie.

Geef je reclame een natuurlijke look met berkenmultiplex

Het is je misschien al duidelijk geworden uit de inleiding, maar we zullen het nog even benadrukken: Berkenmultiplex is een recyclebaar plaatmateriaal, ideaal voor binnenreclame en tijdelijke buitenreclame. Bij ProAct hebben we standaard één dikte op voorraad, namelijk 9 mm, en is de maximale plaatmaat 240x120 cm. Berkenmultiplex is niet watervast, dus alleen geschikt voor tijdelijke promotie buiten. Een voordeel van multiplex is dat je een houten look hebt voor je visual. Een bijkomend voordeel van berken multiplex is dat het een lichte, rustige look heeft en dat de houten structuur daardoor niet te veel op de voorgrond treedt. Weet jij al waar je dit plaatmateriaal voor wilt gebruiken? Of twijfel je nog welk materiaal het beste is voor jouw project? Je mag ons altijd bellen of mailen met je vragen!

Liever een andere afwerking of soort?

Wil jij graag in de duurzame hoek blijven met je plaatmateriaal? Of selecteer jij eerder op levensduur, uitstraling of afwerking als het gaat om je bedrukte reclame? Bij ProAct Media is er voor iedere signmaker wat te vinden; wij zijn tenslotte een echte totaalleverancier in reclameproducten! Bekijk dus vooral even onze andere soorten Plaat, Textiel, PVC, of Folie.

Zo bestel je reclame van Berkenmultiplex bij ProAct

Weet jij precies wat je wilt laten maken van berkenmultiplex? Log dan nu in, selecteer het materiaal en product en vul daarna de rest van de order in. Let op: het is belangrijk de aanleverspecificaties door te nemen voor je je artwork toevoegt. Vragen over één van onze plaatmaterialen? Neem dan nu contact op met ProAct; wij helpen je graag!

Materiaalspecificaties Berkenmultiplex

Materiaal Berkenmultiplex
Dikte 9 mm
Max. plaatmaat 240x120 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Indoor
Waterafstotend Nee
Bekijk direct online onze tarieven