Dibond

Over Dibond

Dibond: als je écht de aandacht wilt trekken

Zoek jij naar een plaatmateriaal met een chique uitstraling? Eentje die niet alleen door de visual maar ook door de look de aandacht trekt? Wie weet is Dibond dan ideaal voor de reclame van jouw opdrachtgever. Bij ProAct maken we onder andere gevelborden en wandpanelen van dit aluminium plaatmateriaal. Zie jij voor je hoe je Dibond gaat inzetten of kun je nog wat advies gebruiken? Onze experts helpen je graag van a tot z met al je bedrukte reclame! Op zoek naar meer materiaalinformatie? Lees dan snel verder.

Robuust van binnen, elegant van buiten

Dibond ziet er elegant en stijlvol uit. Net als bij veel van onze andere platen, gaat het echter niet alleen om de buitenkant, maar ook om de binnenkant. Dit aluminium sandwichpaneel combineert een aluminium laag met een kern van polyethyleen (PE). Dit maakt Dibond onder andere waterafstotend en corrosiebestendig en daarom ideaal voor buitenreclame, maar natuurlijk ook voor binnenreclame en beurzen. ProAct maakt graag reclameborden, wandpanelen of gevelborden van deze soort plaat. Heb jij echter een ander idee? Of vraag je je af op welk materiaal jouw visual het best uitkomt? Neem dan vooral contact met ons op, wie weet komt het tot een mooie samenwerking!

Dibond-reclame van a tot z

Kan het voor jou en je klant niet chique genoeg zijn? Dan moet je ook eens kijken naar Dibond Brushed. Verkrijgbaar in een iets kleinere maximale plaatmaat (300x150cm), maar zeker niet minder indrukwekkend dankzij de zilverachtige uitstraling.

Let op: ProAct Media biedt online alleen de optie Printen op plaat aan. Wil jij echter toch liever bedrukt folie op je Dibondpaneel? Dan kun je ons altijd bellen of mailen om je bestelling door te geven. Dát is de service van een totaalleverancier.

Bestel nu je producten van Dibond

Klaar om je reclame van Dibond te bestellen? Log dan in bij ProAct Media, selecteer je plaatmateriaal en product(en) en vul de rest van de order in. Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door? Dan kunnen wij je opdracht goed afhandelen. Heb je nog een vraag of speciaal verzoek voor onze medewerkers? Neem dan contact met ons op; ProAct staat graag voor je klaar!

Materiaalspecificaties Dibond

Materiaal Aluminium buitenlagen, kern van polyethyleen 
Dikte 3 mm
Max. plaatmaat 300x200 cm
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig of dubbelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Beide
Waterafstotend Ja
Bekijk direct online onze tarieven