Dibond Brushed

Over Dibond Brushed

Dibond Brushed: voor reclame die écht opvalt

Heb jij een klant voor wie de reclame niet luxe genoeg kan zijn? Vergeet dan vooral niet Dibond Brushed in te zetten voor je binnen- en buitenreclame. Bestel mooie wandpanelen voor op een beurs, strakke gevelborden voor buiten of hang binnen in de lobby de mooiste visuals op; allemaal dankzij dit mooie aluminium materiaal! Hoeven we jou niets meer uit te leggen over Dibond Brushed en zijn toepassingen? Plaats dan snel je bestelling in de webshop van ProAct Media. Wil je toch nog iets meer weten over dit type sandwichpaneel? Lees dan nu verder.

De kwaliteit van Dibond met een andere look

Dibond Brushed lijkt veel op het reguliere Dibond: licht maar sterk, een kern van PE (polyethyleen), waterafstotend, corrosiebestendig en het trekt niet krom. Maar wat maakt deze variant dan toch een belangrijk tikje anders? De uitstraling van dit plaatmateriaal is ‘brushed’, geborsteld aluminium. Hierdoor krijgt je visual een totaal andere look dan wanneer je hem op Dibond print. Misschien is dit wel precies wat jouw klant net dat beetje meer laat opvallen dan zijn concurrenten. Werk jij voor het eerst met Dibond Brushed? Of mis je een bepaalde toepassing of afwerking in onze webshop? ProAct denkt graag met je mee, dus neem vooral contact met ons op!

Bekijk onze diverse materialen

ProAct Media streeft er als echte totaalleverancier altijd naar om een divers assortiment materialen en producten aan te bieden. Bekijk dus vooral ook onze andere soorten Plaatmateriaal; van hout tot acrylaat en van karton tot kunststof: wij hebben ze allemaal! Vergeet je ook onze materiaalcategorie Folie niet? Wie weet kun je daar terecht voor de finishing touch van je reclameproject.

Bestel nu reclame van Dibond Brushed bij ProAct

En, wil jij je visuals extra laten stralen dankzij Dibond Brushed? Log dan nu in en kies het plaatmateriaal en product wat je nodig hebt. Let op: het is belangrijk om onze aanleverspecificaties door te nemen voor je je ontwerp toevoegt. Nog een vraag over Dibond Brushed of een andere soort plaat? Onze specialisten helpen je graag, dus neem vooral contact op met ProAct Media!

Materiaalspecificaties Dibond Brushed

Materiaal Aluminium buitenlagen, kern van polyethyleen 
Dikte 3 mm
Max. plaatmaat 300x150 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Beide
Waterafstotend Ja
Bekijk direct online onze tarieven