Display Karton

Over Display Karton

Vraag aandacht met Display Karton

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten plaatmateriaal beschikbaar voor binnenreclame. Maar wist je dat je al een heel eind komt met Display Karton? Er kan heel veelzijdig mee worden gewerkt, vooral als het gaat om tijdelijke reclame op bijvoorbeeld een beurs of in een pop-up store. Weet jij al precies met welk soort karton jij het liefst werkt? Of kun je nog wel wat advies gebruiken? Lees gauw verder voor materiaalinformatie over Display Karton, neem contact met ons op of log nu in om je bestelling te plaatsen. Voor je het weet gaat ProAct voor je aan de slag!

Display Karton ideaal voor tijdelijke binnenreclame

Als je in de reclame werkt, heb je vast al heel vaak met Display Karton gewerkt. Maar wij houden er van om volledig te zijn, dus bij deze de belangrijkste feiten: dit karton is, net als Reboard, 100% recyclebaar, geschikt voor tijdelijk gebruik en hoort bij onze middelgrote platen. Het is ideaal voor allerlei soorten binnenreclame, zoals wandpaneel of reclamebord op een beurs en natuurlijk voor allerlei soorten displays. ProAct werkt met Display Karton in 2 diktes: 2 en 3 mm. Weet jij al precies welk soort karton je wilt gebruiken voor welke reclame? Of twijfel je nog? Lees dan vooral de materiaalinformatie van display karton voor je je keus maakt. En je mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen met je vragen!

Plaatmateriaal van a tot z

Natuurlijk is karton niet geschikt voor alles, dat snappen wij helemaal. Heb je dus nog meer plaatmateriaal nodig voor indoor producten? Wie weet vind je kanaalplaat dan wel ideaal of Berkenmultiplex. Zoek je ook nog iets voor buiten? Vergeet dan vooral niet Dibond of Forex Smart te bekijken. De keuze is altijd enorm bij ProAct Media! Mis je toch een bepaald materiaal, product of afwerking? Neem dan contact met ons op; wie weet is er toch nog een mogelijkheid!

Zo bestel je binnenreclame van Display Karton

Weet jij precies waar je Display Karton voor gaat inzetten? Log dan nu in, selecteer materiaal en product en vul daarna de rest van je order in. Vergeet je niet de aanleverspecificaties door te nemen voor je je ontwerpt toevoegt? Vragen over ons Display Karton? Neem dan gauw contact op met ProAct Media; wij helpen je graag!

Materiaalspecificaties Display Karton

Materiaal Tweezijdig gestreken mat karton met GC1 laminaat
Dikte 2 en 3 mm
Max. plaatmaat 300x150 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig of dubbelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Indoor
Waterafstotend Nee
Bekijk direct online onze tarieven