Reboard

Over Reboard

Met Reboard zit je altijd goed!

Pas jij graag recyclebare materialen toe voor je binnenreclame? Helemaal als het gaat om tijdelijke promoties? Overweeg dan eens met Reboard te werken. Dit kartonnen sandwichpaneel is ideaal voor op een beurs, als wandpaneel of als tijdelijk meubilair. ProAct Media maakt allerlei interessante reclame van Reboard. Lees gauw verder voor meer informatie over Reboard en onze producten.

Ideaal voor (her)gebruik

Reboard karton is tegenwoordig bijna een wondermateriaal te noemen. Je hebt nu soorten die licht en volledig recyclebaar zijn, terwijl ze tegelijkertijd sterk genoeg zijn voor tafels en stoelen. Reboard is een oersterk kartonnen materiaal en daarom heeft ProAct dit materiaal graag in haar assortiment. Voor welk binnenreclame-product wil jij Reboard toepassen? Voor een beursstand misschien of een display? Of heb jij iets heel bijzonders in gedachten voor dit materiaal? ProAct denkt graag met je mee, geen idee is ons te gek! Weet je wat Reboard extra speciaal maakt? Dat het volledig recyclebaar is (het kan gewoon bij het oud papier) en dat het beter bestand is tegen vocht dan andere soorten karton.

Plaat van a tot z

Werk jij graag met plaatmateriaal voor bedrukte reclame? Snappen we helemaal! Daarom hebben we van dit materiaal heel veel verschillende soorten op voorraad. Naast Reboard vind je bijvoorbeeld ook Forex, Dibond en Acrylaat Opaal in onze webshop.

Zo bestel je binnenreclame van Reboard

Kun jij niet wachten om te werken met Reboardl? Log dan gauw in bij ProAct Media. Let op: het is belangrijk om onze aanleverspecificaties door te nemen voor je je artwork toevoegt. Heb je nog een vraag over Reboard of onze andere plaatmaterialen? Neem dan nu contact op met onze experts; zij staan je altijd graag te woord!

Materiaalspecificaties Reboard

Materiaal Karton met dubbelzijdige witte toplaag 
Dikte 10 en 16 mm
Max. plaatmaat 300x160 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, enkelzijdig of dubbelzijdig
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden
Indoor/Outdoor Indoor
Waterafstotend Nee
Bekijk direct online onze tarieven