Producten

ProAct Media levert unieke communicatiemiddelen

ProAct Media is sinds 2006 actief als totaalleverancier van onder andere buitenreclame, vlaggen en banieren, beurs- en presentatieartikelen. Wij leveren onze communicatiemiddelen aan wederverkopers in Nederland en België. Klein of groot, veel of weinig, standaard of op maat: De experts van ProAct Media staan altijd klaar om jou te helpen met het bedienen van jouw klant!

Verdiep je in ons ruime assortiment

Op deze pagina vind je een compleet assortiment van onze textielframes, vlaggen, banieren, beachflags, parasols, tenten, presentatiewanden en banners. ProAct Media is trots op haar uitgebreide assortiment communicatiemiddelen en zet zich er voor in om elke klant precies het juiste advies te geven. Zo wordt elk evenement en elk bedrijf aangekleed met visuele communicatie van hoge kwaliteit. Waar ben jij naar op zoek: binnen- of buitenreclame? Iets voor een beursstand of ander evenement? Of wil je een bedrijf in the picture zetten met een vlag of banier? Bij ProAct Media zul je alles vinden wat je nodig hebt. Maak je keuze uit onze productcategorieën, selecteer het juiste materiaal, model en/of formaat, voeg je ontwerp toe volgens onze aanleverspecificaties en wij regelen de rest!

Vergeet ook de accessoires niet

Het kan zijn dat je al een product van ons hebt gekocht, maar dat je een bepaald onderdeel wilt vervangen of aanpassen. Misschien wil je je vlag op een hogere mast bevestigen, of zijn de mastringen aan vervanging toe. Kijk dan eens op de pagina Accessoires, er zijn namelijk verschillende producten die ProAct Media ook apart verkoopt.

Vragen over de communicatiemiddelen van ProAct Media?

Weet je al precies van welk materiaal je jouw producten wilt laten maken? Dan verwijzen we je graag naar onze materialenpagina. Hier zal je een compleet overzicht vinden van de materialen waarmee wij werken, bijvoorbeeld PVC, textiel of folie. Kan je iets niet vinden, of wil je liever een andere maat of model? Neem dan contact met ons op, en wij staan je zo snel mogelijk te woord. Wij staan open voor elke uitdaging: afwijkende maten, grote hoeveelheden producten… ProAct Media is niet voor niets een totaalleverancier! Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten, ontwikkelingen en het laatste nieuws rondom ProAct Media? Registreer dan nu je account en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.