Polystretch

ProAct Media polystretch - textiel
Over Polystretch

Polystretch nodig voor je reclame? Bestel ’t hier!

Wil jij één of meerdere baniervlaggen laten maken van Polystretch? Of zat je eerder te denken aan een spandoek of reclamevlaggen? Wat je eindproduct ook moet zijn, wat materiaal betreft zit je bij ProAct Media altijd goed. Wij weten wat het beste werkt voor elke vorm van bedrukte reclame en volgen de nieuwste ontwikkelingen altijd op de voet. Weet jij al precies wat je wilt laten maken van polystretch? Plaats dan snel je bestelling. Liever nog wat informatie? Lees dan hieronder deze materiaaltekst.

Lichtgewicht Polystretch gaat lang mee

Je zou polystretch het jongere broertje van 3-draads glanspolyester kunnen noemen: het doek wordt gebruikt voor veel van dezelfde reclame, zoals vlaggen en banieren, wordt op dezelfde manier geprint en heeft dezelfde printbreedte. Wat maakt polystretch dan toch heel anders? Een aantal kenmerken zoals gewicht, structuur en levensduur zijn verschillend. Het is 5 gram lichter dan 3-draads glanspolyester, heeft een gaatjesstructuur en net iets meer elasticiteit. Ook wordt polystretch niet gezoomd maar gesneden waardoor de slijtage optisch gezien minder is. Deze kenmerken zorgen dat polystretch langer meegaat dan ons standaard vlaggendoek. Is het belangrijk dat de visual van jouw klant heel lang meegaat? Dan is deze soort textiel zeker het overwegen waard voor je vlag of spandoek!

Laat je verrassen door ProAct Media

Ben jij klaar met het uitzoeken van producten van Polystretch en staat er nog veel meer op je shoppinglist? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in bedrukte reclame? Vergeet dan vooral niet onze overige soorten Textiel, Plaatmateriaal, Folie en PVC te bekijken; wie weet wat we nu weer voor nieuw materiaal hebben! En dat mag je dan ook verwachten van een totaalleverancier als ProAct.

Plaats nu je bestelling bij ProAct Media

Kun jij niet wachten om je producten van Polystretch bij je klant te leveren? Log dan snel in, selecteer het juiste materiaal vanaf onze Materialenpagina en vul de rest van je order in. Lees je wel de aanleverspecificaties goed door? Dan kunnen wij zonder problemen aan de slag met je printopdracht. Nog vragen over Polystretch of een ander materiaal? Neem dan nu contact op met de experts van ProAct.

Materiaalspecificaties Polystretch

Materiaal Polyester doek
Gewicht 110 gr/m²
Max. printbreedte 310 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking Digitaaldruk, enkelzijdig (ca. 90-95% doordruk)
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, band en D-ringen, band en ringen, lus en koord, tunnels, klittenband
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Mastvlag, baniervlag, beachflag, spandoek 
Bekijk direct online onze tarieven