Folie

ProAct Media folie - Folie
Over Folie

Folies nodig? ProAct Media heeft ze allemaal!

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is te beplakken met een folie. Vloeren, muren, ramen, auto’s, whiteboards… voor elk oppervlak is er een materiaal, hechtingsmethode en een printtechniek te vinden. Benieuwd wat voor soort folies ProAct kan leveren? Lees dan meteen verder!

Welke soort folie zoek jij?

Misschien kunnen we beter vragen: welke folies kan ProAct niet leveren? Wij hebben namelijk meerdere soorten folie op voorraad die heel veelzijdig kunnen worden ingezet. Dus of je nu een vloersticker, raamsticker of magneetsticker kiest: wij kunnen ze leveren! Wist je dat er zelfs folies bestaan die heel makkelijk weer kunnen worden verwijderd? Ook daar heeft ProAct meerdere soorten materiaal voor beschikbaar.

Bij ProAct Media denken we altijd met je mee

Vaak weet je precies wat je nodig hebt. Maar er zijn ook projecten of campagnes die een uitzondering vormen: een klant die het onmogelijke lijkt te willen en jij die dan natuurlijk wel mee blijft denken. Dan vind je het misschien fijn om te weten dat ProAct vele jaren ervaring in de reclamedruk-branche heeft. Dus heb je zo’n bijzondere klant of project? En wil jouw klant folies gebruiken in een situatie die jou niet bekend voorkomt? Leg dan je uitdaging voor aan onze experts, zij weten er vast raad mee!

Nog meer geprinte reclame nodig?

Bij een totaalleverancier als ProAct verandert het aanbod producten en materialen continu. Heb je dus nog meer wensen op het gebied van bedrukte reclame? Kijk dan vooral wat wij verder nog te bieden hebben op het gebied van buiten- of binnenreclame, vlaggen en banieren en nog veel meer. En vergeet je ook onze Bestsellers en accessoires niet?

Blijf voortaan altijd plakken bij ProAct Media

Hebben we je overtuigd van ons aanbod en expertise? Blijf dan voortaan altijd bij ons plakken als je folies of andere bedrukte reclame zoekt. Klaar om te bestellen? Maak nu je account aan (of log in als je al klant bent) en vul ons bestelformulier in. Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door voor je je artwork toevoegt?

Vragen over onze reclameartikelen? Kun je jouw product bijvoorbeeld niet vinden in de webshop? Neem dan contact op met onze experts, zij helpen je graag!

Bekijk direct online onze tarieven