Accessoires

ProAct Media: van materiaal tot accessoire

Wist je dat je bij ProAct Media ook accessoires kunt bestellen? Heb je bijvoorbeeld al een textielframe van ons gekocht en wil je het nu op een andere manier ophangen? Of is je vlaggendoek nog mooi, maar je mast duidelijk aan vervanging toe? Neem dan een kijkje op deze pagina voor de mogelijkheden. Bij ProAct Media leveren we altijd een compleet product en een complete service. Wij zijn trots op onze unieke communicatiemiddelen en daarom helpen we graag iedereen van A tot Z. Of het nu om algemeen advies gaat, een vraag over een materiaal, of het bijbestellen van bepaalde accessoires: wij staan voor je klaar!

Wij helpen je aan de juiste accessoires

Heb je een product van ons gekocht en wil je een bepaald onderdeel vervangen? Heeft je klant nog behoefte aan een extra visual voor zijn beursbalie? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn voor het (bij)bestellen van accessoires. Misschien heb je één van onze tenten gekocht en kom je er nu achter dat zijpanelen toch wel handig zijn. Of werk je in sommige omstandigheden liever met een navulbare voet in plaats van een betonnen voet. Wat je verzoek ook is, ProAct Media helpt je graag aan de juiste accessoires!

Advies nodig? Vraag het onze experts

Moet er iets gerepareerd worden aan een buizenframe? Ook dan heeft ProAct Media de juiste accessoires in huis om aan je wensen te voldoen. Onze experts weten precies welke onderdelen geschikt zijn voor welke producten. En wie weet kunnen ze je ook nog een leuke tip aan de hand doen! Wist je bijvoorbeeld dat een buizenframe ook verlicht kan worden met een Outdoor LED spot?

Vragen? Op zoek naar iets anders?

Vind je hier niet wat je zoekt? ProAct Media heeft zo’n uitgebreide voorraad accessoires, dat we ze niet allemaal in onze webshop vermelden. Dit betekent echter niet dat we ze niet op voorraad hebben. Neem dus contact met ons op, we helpen je graag! Kom je erachter dat je toch liever een compleet nieuw product koopt? Dan verwijzen we je graag naar onze productpagina of materialenpagina. ProAct Media is er voor al jouw reclame- en communicatieverzoeken.