Wandbekleding

ProAct Media wandbekleding - binnenreclame
ProAct Media wandbekleding - binnenreclame
ProAct Media wandbekleding - binnenreclame
ProAct Media wandbekleding - binnenreclame
Over Wandbekleding

Bestel je bedrukte wandbekleding bij ProAct Media!

Wandbekleding is een slimme manier om een ruimte te voorzien van smaakvolle binnenreclame. Het gaat (letterlijk) op in het interieur en kan daardoor op een subtiele manier een boodschap uitdragen. Wil jij gebruikmaken van reclame via wandbekleding? Dan ben je bij ProAct Media aan het juiste adres. Wij weten precies welk materiaal het best kan worden ingezet en hoe dat het best kan worden bedrukt.

Airtex greyback: robuust met textiel look

Wij werken voor bedrukte wandbekleding het liefst met het PVC-doek Airtex greyback. Doeken gemaakt van PVC kunnen veel hebben: ze zijn vaak geschikt voor binnen én buiten en ze zijn bijna allemaal B1-gecertificeerd. Dit betekent dat ze allerlei omstandigheden (zoals vocht, rook en vuil) goed kunnen doorstaan. Airtex greyback (binnen toepasbaar) is ideaal als behang, omdat het één van de lichtere doeken is en een textiel-achtige look heeft. Verder zorgt de printtechniek UV er voor dat je geprinte visual heel lang perfect zichtbaar blijft. Is levensduur voor jou minder belangrijk omdat je wandbekleding promotioneel wilt inzetten? Dan kun je ook nog overwegen het zelfklevende textiel DOT Core toe te passen.

Waar wil jij wandbekleding toepassen?

Weet jij al precies welke omgeving je wilt verfraaien met wandbekleding? Gaat het om een lobby van een bedrijf of de wanden van een popup store? Of twijfel je nog waar en hoe je het gaat toepassen? ProAct geeft je graag advies over elk onderdeel van je project, dus aarzel niet contact met ons op te nemen! En denk je er ook nog over wat andere producten aan te schaffen? Misschien bijpassende vloerbekleding, of wat beurswanden? Vergeet dan niet te kijken wat we verder nog te bieden hebben op het gebied van Binnenreclame en Beurs & Presentatie.

Bestel je wandbekleding nu bij ProAct Media

Klaar om je bestelling te plaatsen? Maak dan nu een account aan (of log in) en ga aan de slag. Denk je er wel aan om eerst onze aanleverspecificaties door te lezen? Zo weet je zeker dat je je opdracht op de juiste manier aanlevert.

Kunnen we je nog ergens mee helpen? Wil je misschien een grote hoeveelheid wandbekleding bestellen, of toch liever een ander materiaal? Neem dan contact met ons op, dan hoor je zo snel mogelijk wat we voor je kunnen doen.

Bekijk direct online onze tarieven