Mesh

ProAct Media Mesh - PVC materialen
Over Mesh

Mesh van a tot z

Wist je dat Mesh bij ProAct Media in de top 3 van meest verkochte PVC-doeken staat? En dat terwijl dit soort PVC één van de lichtere doeken in ons assortiment is. Dat bewijst maar weer dat je niet altijd een zwaargewicht hoeft te zijn om succes te hebben in de reclamebranche! Wil jij weten wat er nog meer bijzonder is aan mesh? Lees dan gauw onze uitgebreide materiaalinformatie door. Als je daarna wilt bestellen bij ProAct, hoef je niet naar onze Productenpagina door te klikken; je kunt gelijk vanaf deze pagina je bestelling plaatsen voor één of meer producten van mesh.

Mesh kan alle omstandigheden aan

PVC-doek met een opengewerkte structuur komt altijd van pas bij buitenreclame. Het komt namelijk best vaak voor dat het buiten hard waait, of dat je een ruimte niet volledig lichtdicht wilt afschermen. Wil jij onder die omstandigheden reclame maken? Wie weet is Mesh dan precies het juiste doek voor jouw spandoek, bouwhekdoek of dranghekdoek! Mesh wordt bedrukt door middel van UV print, heeft een redelijk opengewerkte structuur en is qua gewicht één van de lichtste types Mesh die ProAct verkoopt. Erg fijn als je snel je doeken op hun plek wilt hangen! Verder heeft deze soort PVC een B1-certificaat, wat aangeeft dat het brandvertragend is.

Toch liever een ander type Mesh?

Omdat Mesh-doek zo populair is heeft ProAct, als echte totaalleverancier, meerdere varianten van dit materiaal in haar assortiment. Ben je dus op zoek naar net wat fijnmaziger mesh, of zou je het graag dubbelzijdig willen laten bedrukken? Kijk dan snel naar de rest van ons assortiment PVC-doeken. Wie weet vind je zelfs een soort materiaal dat je nog niet kent in onze webshop! Vind je toch niet wat je zoekt? Onze experts denken graag met je mee, dus neem dan contact met ons op.

Plaats zo je bestelling bij ProAct Media

Klaar om je bestelling te plaatsen vanaf de Materialenpagina? Log dan in, selecteer je gewenste materiaal en vul dan de rest van het formulier in. Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door voor je je artwork toevoegt? Vragen over Mesh of onze andere materialen of producten? Aarzel dan niet en bel of mail ons zo snel mogelijk. ProAct helpt iedereen graag aan de mooiste bedrukte reclame!

Materiaalspecificaties Mesh

Materiaal PVC doek
Gewicht 330 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zomen tunnels, zeilogen, kederband
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Spandoek, bouwhekdoek, dranghekdoek, indoorbanier
Bekijk direct online onze tarieven