Textielframe

Over Textielframe

ProAct Media: het juiste textielframe voor elke situatie

Het textielframe is een populair product in de reclamebranche en dat begrijpen wij bij ProAct Media helemaal. Het is enorm veelzijdig qua formaat en model, het kan zowel binnen als buiten hangen, het is licht, duurzaam...moeten we nog doorgaan? Het is in ieder geval een product waarvan wij helemaal snappen dat het zo vaak wordt toegepast voor binnen- en buitenreclame. En daarom zul je in onze webshop textielframes vinden in allerlei diktes, kleuren, afwerkingen en modellen. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder of ga gelijk shoppen. Hoe je zoektocht hier ook verloopt, bij ProAct Media vind je gegarandeerd het juiste textielframe voor jouw project!

Welke kleur, dikte en afwerking kies jij?

Als klant denk je misschien: “Alles begint bij het formaat als ik een textielframe uitkies”. Maar dat is eigenlijk niet zo’n issue bij ProAct Media. Al onze frames zijn namelijk leverbaar in elk gewenst formaat. Waar begint je zoektocht naar het juiste textielframe dan wel? Bij dikte, kleur, afwerking en montage-mogelijkheden. Je zult in onze webshop aluminium frames vinden die vrij smal zijn (19 mm), maar ook frames die wat steviger ogen (44 of 90 mm). Ook qua kleur valt er wat te kiezen: de meeste textielframes zijn leverbaar in zilver, wit of zwart. Heb je de look van het textielframe bepaald? Vergeet dan ook niet te kijken naar de verschillende montagemogelijkheden, zoals hangend, staand of direct op de wand gemonteerd.

Vergeet ook onze speciale modellen niet

Een andere belangrijke keuze die je moet maken voor je je bestelling plaatst, is of je nog wat extra’s wilt. Wil je bijvoorbeeld een chique uitstraling? Misschien is textielframe Decor XL dan wel wat voor jou. Of wil je het frame multifunctioneel inzetten, bijvoorbeeld om een beursstand of hangende banner mee op te bouwen? Dan is textielframe Carre het overwegen waard. En vergeet ook onze LED frames niet: ook daar kun je kiezen uit verschillende diktes, modellen en toepassingen.

Binnen of buiten?

Bij textielframes denk je in eerste instantie misschien alleen aan een indoor toepassing. Dus op een beurs, in een bedrijfsruimte en ga zo maar door. Dit reclameproduct is echter ook het overwegen waard voor buitenreclame en daarom bieden wij ook een Outdoor textielframe aan. Zo kun je op een simpele, maar doeltreffende manier ook buiten de aandacht trekken voor een bedrijf of product.

Koop ook je peesdoek bij ProAct Media

Wat ons betreft is een textielframe pas compleet als je er een geprint peesdoek bij aanschaft. Wil je dat deze perfect past in het  frame van jouw keuze? Bestel dan ook het doek bij ons. Onze specialisten werken voor textielframes onder andere met peesdoek van het soort DecotexLightbox of Samba. Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen op het gebied van peesdoek en textielframes zo snel dat er steeds nieuwe soorten doek bij komen. Houd onze webshop dus goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Zo bestel je je textielframe bij ProAct Media

Weet jij welk textielframe je nodig hebt? Log dan in (of maak je account aan) en plaats je bestelling in onze webshop. Wil je ook een peesdoek bij je textielframe(s)? Vergeet dan niet je opdracht toe voegen volgens de aanleverspecificaties.

Heb je nog een vraag over het textielframe? Kun je nog wel wat advies gebruiken over onze frames of doeken? Of wil je een afwijkende hoeveelheid bestellen? Neem dan contact met ons op, ProAct Media is je graag van dienst!

Bekijk direct online onze tarieven