Blockout

ProAct Media blockout - PVC materialen
ProAct Media blockout - PVC materialen
ProAct Media blockout - PVC materialen
ProAct Media blockout - PVC materialen
Over Blockout

Met Blockout kan altijd de vlag uit

Op zoek naar een zwaarder PVC-doek dat zowel enkel- als dubbelzijdig geprint kan worden, lichtdicht is en veelzijdig inzetbaar? Misschien is Blockout dan precies het juiste materiaal voor jouw buitenreclame! Weet jij al precies hoe je dit materiaal wilt gebruiken? Plaats dan heel makkelijk je bestelling vanaf onze materialenpagina. Wil je eerst nog meer informatie? Lees dan verder en maak daarna je beslissing. Wedden dat vervolgens de vlag uit kan dankzij de producten van ProAct Media?

Lichtdicht en UV geprint

Bij ProAct zetten we Blockout in voor meerdere van onze producten, waaronder de kioskvlag en de gevelbanier. Dit zijn bij producten bij uitstek waarbij het belangrijk is dat ze niet te veel bewegen door de wind en vandaar dat het zwaardere gewicht van Blockout (650 gr/m²) dan ideaal is. Wat verder ook fijn is aan dit materiaal: het is lichtdicht, wordt UV geprint en kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden bedrukt. Zo wordt Blockout geschikt voor allerlei reclameproducten! Wil jij iets laten maken van dit materiaal en vind je dit niet terug in de webshop? Geen nood, leg het voor aan onze experts en wie weet vinden we toch een oplossing!

Verken ons uitgebreide assortiment

Heb jij grote plannen voor je klant en smaakt één spandoek naar meer? Kijk dan vooral wat ProAct Media je verder nog te bieden heeft op het gebied van vlaggen en banieren. En staan er dan nog andere reclameproducten op je lijstje? Verken dan vooral uitgebreid onze materialen en producten; bij een totaalleverancier is de keuze altijd enorm!

Bestel nu je producten van Blockout bij ProAct

Kies jij liever eerst je materiaal en dan het gewenste product? Log dan in, selecteer het materiaal (in dit geval Blockout) en vul de rest van het bestelformulier in. Let op: wij werken met bepaalde aanleverspecificaties voor onze printopdrachten. Neem die dus goed door voor je je ontwerp toevoegt! Vragen over Blockout? Heb je een speciaal verzoek? Neem contact met ons op; geen vraag is ons te groot of te klein!

Materiaalspecificaties Blockout

Materiaal PVC doek
Gewicht 650 gr/m² 
Max. printbreedte 300 cm
Certificering FR
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig of dubbelzijdig
Lichtdicht Ja
Confectiemogelijkheden

Schoonsnijden, zomen, tunnels, zeilogen

Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing

Spandoek, kioskvlag, gevelbanier 

Bekijk direct online onze tarieven