Gevelbanier

ProAct Media gevelbanier - vlaggen en banieren
Over Gevelbanier

Gevelbanier nodig? Kies voor de kwaliteit van ProAct Media

Wil jij een pand zo mooi mogelijk aankleden voor een klant? Begin dan met de buitenkant. ProAct levert gevelreclame van kwaliteit, bijvoorbeeld de gevelbanier. Zou jij dit product graag willen inzetten voor je klant? Plaats dan snel je bestelling in onze webshop en voor je het weet kan overal de vlag (en banier) uit!

Welke uitvoering banier kies jij?

ProAct maakt verschillende soorten banieren: een zogeheten baniervlag, een binnenbanier en een gevelbanier. Had jij de versie in gedachten die je buiten aan de muur kunt hangen maar dan volledig verticaal? Dan ben je hier op de juiste plek! Voor dit type banier werken wij het liefst met de PVC Blockout. Dit stevige materiaal is heel mooi te bedrukken met UV en wordt afgewerkt met een tunnelzoom aan de boven- en onderkant. Leuk om te weten: Blockout is ook dubbelzijdig te bedrukken, ideaal voor een gevelbanier!

Gevelvlag met of zonder geveluithouder?

Hangt er al een geschikte gevelbanieruithouder voor je gevelbanier of kun je die eigenlijk ook nog wel gebruiken? Ook die verkoopt ProAct, dus vergeet niet die aan je bestelling toe te voegen. Verder nog wat gevelreclame nodig? Dan verwijzen we je graag naar onze categorie Buitenreclame. Maak het helemaal af met een reclamebord, kioskvlag en wat raamfolie. Zo loopt niemand meer om jouw klant heen!

Laat ProAct Media je gevelbanier produceren

Kun jij niet wachten tot die banier hangt? Log dan in en plaats je bestelling in onze webshop. Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door? Dan kunnen wij zonder problemen aan de slag. Nog een vraag over onze gevelbanier? Neem dan nu contact op; ProAct staat je graag te woord!

Bekijk direct online onze tarieven