Contact


Contactgegevens

Antwoord op je vragen

Hoe word ik reseller van ProAct?

expand_more expand_less

Ben jij werkzaam bij een signmaker, reclame- of communicatiebureau? Dan kun je een account aanmaken bij ProAct Media. Nadat wij jouw account hebben goedgekeurd, krijg je van ons de bevestiging per mail en kun je bij ons online bestellen!

Hoelang duurt het voordat mijn account is goedgekeurd?

expand_more expand_less

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag om je account goed te keuren. Meestal keuren we je account binnen 24 goed.

Hoe kan ik betalen?

expand_more expand_less

Het is mogelijk om via Ideal of op factuur te betalen. Bij betaling op factuur gelden de betalingscondities zoals op de factuur zijn aangegeven.

Hoe verzenden jullie producten?

expand_more expand_less

Wij werken samen met vaste vervoerders. Voor de pakketten maken we gebruik van de diensten van PostNL en voor de lengte zendingen, denk hierbij aan lange rollen, maken we gebruik van De Graaf Logistics. Zodra de pakketten aangemeld zijn bij onze vervoerder ontvang je per mail een track en trace code om je zending te volgen.

Kan ik ook spullen afhalen?

expand_more expand_less

Ja, wij zijn dagelijks aanwezig van 08:00 tot 17:30. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je de bestelling komt afhalen. Natuurlijk betaal je dan geen verzendkosten.