Over ons

ProAct Media

Niet afwachten, maar vooruitdenken

Ons bedrijf werd in 2006 opgericht. De naam ProAct hebben we destijds niet zomaar gekozen, het straalt uit wat we willen zijn voor onze klanten en medewerkers: proactief. Niet afwachten, maar vooruitdenken, op elk niveau en in elke situatie. Of het nu gaat om de nieuwste producten en materialen, doelgericht reclameadvies of persoonlijk klantcontact, wij streven er elke dag naar om dat zo perfect mogelijk te regelen. Deze houding maakt ons tot de meest klantvriendelijke totaalleverancier van bedrukte reclame.


Waarom ProAct Media?

Wat maakt ons nog meer tot een totaalleverancier? Dat wij niet alleen beloven, maar ook leveren:

  • Onze standaardproducten worden altijd zo compleet mogelijk aangeboden
  • Mis je iets of heb je vervanging nodig? Bekijk dan ons aanbod accessoires
  • Heb je een speciaal verzoek namens je klant? Wij denken graag met je mee voor een product op maat
  • Ons assortiment is zeer uitgebreid, zowel online als offline

Een compleet product, maatwerk en een uitgebreid assortiment: daar staat ProAct voor!

Persoonlijke aandacht

Word je vaste klant bij ons? Dan zorgen wij voor één vast aanspreekpunt! We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden. En dit bereik je volgens ons het best door korte lijnen en persoonlijke aandacht.

ProAct goes green

Tegenwoordig ontkomt niemand er meer aan om ‘groen’ te denken en te doen in het bedrijfsleven. Reclame kan een vluchtig karakter hebben en daarom lijkt het misschien tegenstrijdig om deze branche te verduurzamen. Het is echter zeker niet onmogelijk. En daarom is ProAct Media druk bezig met de ontwikkeling van een Groene Pagina, waar we aandacht gaan besteden aan milieuvriendelijke reclamematerialen, -producten en processen.

Meld je aan!

Maak een account aan en bestel direct gemakkelijk en snel al jouw drukwerk online bij ProAct Media!


Nieuws? Wij houden je op de hoogte!

De ontwikkelingen in de reclamebranche kunnen soms razendsnel gaan. De verwachtingen van jullie, onze klanten, en wij, de leveranciers, houden de markt in beweging en zorgen daarom constant voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van product en materiaal. Wil jij die ontwikkelingen samen met ons op de voet volgen?