Baniervlag

ProAct Media baniervlag - vlaggen en banieren
ProAct Media baniervlag - vlaggen en banieren
ProAct Media baniervlag - vlaggen en banieren
ProAct Media baniervlag - vlaggen en banieren
Over Baniervlag

Koop hier je baniervlag. ProAct Media levert kwaliteit!

Ben jij op zoek naar een mooi bedrukte baniervlag? Heb jij iets speciaals nodig om de reclame van je klant goed op af te beelden? Dan ben je ProAct Media aan het juiste adres! Laat ons één of meerdere vlaggen bedrukken en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij denken overal aan: het juiste materiaal, de juiste afwerking, etc. Bestel dus snel een baniervlag bij ProAct Media, daar krijg je geen spijt van!

Welke baniervlag kies jij?

Bij ProAct Media werken we graag met de technieken digitale druk en zeefdruk om een vlag te bedrukken. En qua stoffen hebben we een voorkeur voor 3-draadsglanspolyester of polystretch. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Wat betreft de afwerking van een baniervlag adviseren we gezoomd en dubbel gestikt of gesneden en voorzien van een open zoom aan de bovenzijde en karabijnhaken om de 100 cm aan de mastzijde. Dit type banier is erg populair en daarom kun je bij ons kiezen uit 11 standaardformaten, variërend van 80x250cm tot 150x500 cm. Heb jij je zinnen gezet op een ander formaat vlag voor jouw klant? Kijk dan bij producten banier eigen formaat of stuur ons een mailtje met je voorstel en dan hoor je snel van ons!

Nog een mast nodig voor je baniervlag?

Bij ProAct Media zijn we van A tot Z betrokken bij onze vlaggen en banieren. Daarom hebben we een aparte, uitgebreide afdeling masten en accessoires in onze webshop. Dus heb jij een baniervlag én een mast nodig? Plaats dan snel je bestelling. Weet je niet zeker of je moet kiezen voor een cilindrische aluminium mast of een conische polyester mast? Geen nood, onze specialisten adviseren je graag over elk detail van je bestelling. En wist je dat ProAct Media je zelfs op locatie wil komen helpen? Geef het dus gerust door als je wilt dat wij de mast voor je plaatsen!

Koop nu je baniervlag bij ProAct Media

Weet jij precies welke vlag je wilt bestellen? Log dan in, en selecteer het materiaal, de afwerking en het formaat. Klaar? Vergeet dan niet je opdracht toe te voegen volgens de aanleverspecificaties, dan kunnen wij gelijk aan de slag! Heb je nog een vraag? Misschien of het ook mogelijk is te kiezen voor een ander materiaal, of dat er extra spoed kan worden gezet achter de bestelling? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag aan de mooiste baniervlag voor jouw project!

Bekijk direct online onze tarieven