Vlag eigen formaat

ProAct Media vlag eigen formaat - vlaggen en banieren
ProAct Media vlag eigen formaat - vlaggen en banieren
ProAct Media vlag eigen formaat - vlaggen en banieren
ProAct Media vlag eigen formaat - vlaggen en banieren
Over Vlag eigen formaat

Graag een eigen formaat vlag? ProAct Media maakt het voor je!

Ben je bezig met een reclameproject waar je een vlag met een eigen formaat nodig hebt? Of misschien zelfs meer dan één? En is het voor jou en je klant van groot belang dat de bedrukking en afwerking van hoge kwaliteit is? ProAct Media is dé professionele totaalleverancier van vlaggen en banieren, dus je bent hier aan het juiste adres. Je kunt er van op aan dat een reclamevlag bij ons geprint en geconfectioneerd wordt volgens de beste technieken. Doorloop snel onze opties en wij zullen de vlag naar wens voor je maken.

 

Welke samenstelling kies jij?

Laten we beginnen met het belangrijkste: het doek. Wij werken graag met 3-draads glanspolyester of polystretch. Op deze materialen kunnen we ontwerpen printen met behulp van digitale druk of zeefdruk. Qua afwerking zijn er ook hier 2 keuzes. Zoals je ziet, denken wij op elk gebied mee met de klant en zo stel je je vlag helemaal zelf samen. Heb je nog vragen, mail of bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden!

Ben je klaar om je bestelling te plaatsen? Fantastisch! Wij gaan na ontvangst van je order zo snel mogelijk voor je aan de slag! Vergeet je niet je ontwerp toe te voegen volgens onze aanleverspecificaties? Zit je nog ergens over te twijfelen? Wil je weten of wij een spoedbestelling aannemen, of weet je nog niet zeker voor welk type mastvlag je het best kunt kiezen voor deze klant? ProAct Media helpt je graag, neem dus snel contact met ons op!

Bekijk direct online onze tarieven