Materialen

ProAct Media is expert in het bedrukken van reclamemateriaal

Of het nu gaat om textiel, pvc, folie of plaatmateriaal, ProAct Media weet alles van het bedrukken van reclamemateriaal. Wij zijn al sinds 2006 actief als totaalleverancier van reclameproducten aan resellers in Nederland en België. Ons bedrijf specialiseert zich in bedrukte vlaggen en banieren, binnenreclamebuitenreclame en beurs- en presentatieartikelen. Hierdoor kunnen wij klanten gericht advies geven over elke toepassing van ons reclamemateriaal. Heb jij een speciaal verzoek of een spoedopdracht? ProAct gaat de uitdaging graag aan! Geen opdracht of klant is ons te veel.

Materialen en toepassingen van a tot z

Hier vind je een compleet overzicht van onze soorten pvc- en textieldoek, folie en plaatmateriaal. ProAct Media zet zich er dagelijks voor in om haar assortiment materialen en producten up to date te houden. Verder zorgen we er altijd voor dat alles van de beste kwaliteit is en (waar nodig) de juiste certificering heeft. Zo kunnen we elke klant zo goed mogelijk helpen aan de juiste binnen- of buitenreclame. Zoek jij een mooie variant peesdoek voor een textielframe? Werk jij graag met Forex of Dibond voor je reclamebord? Bij ons vind je altijd het juiste reclamemateriaal! Vertrouw op de kennis van ProAct en lever voortaan vlaggen, banners, parasols en reclameborden van hoge kwaliteit.

Hoe plaats jij je bestelling het liefst?

Bij ProAct Media denken we graag mee met onze klanten. We hebben bijvoorbeeld gemerkt dat sommige mensen gelijk naar een bepaald product vragen, terwijl anderen juist beginnen bij een bepaald materiaal. Vandaar dat we onze webshop hebben opgedeeld in Producten en Materialen. Zo kan je altijd op jouw favoriete manier je bestelling reclame bij ons plaatsen. Vind jij het toch fijner om eerst te kijken welke producten wij in ons assortiment hebben? Begin dan je zoektocht vanaf onze productenpagina.

Vragen over de reclamematerialen van ProAct Media?

Heb je nog een speciaal verzoek voor onze experts, of is je iets niet duidelijk over onze materialen of producten? ProAct helpt je graag, of het nu gaat om productinformatie of aanvullend reclameadvies. Wil jij het gelijk weten als we nieuwe materialen of producten hebben toegevoegd aan ons assortiment? Registreer je dan nu als klant en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.