Peesdoek

ProAct Media peesdoek - beurs en presentatie
ProAct Media peesdoek - beurs en presentatie
ProAct Media peesdoek - beurs en presentatie
ProAct Media peesdoek - beurs en presentatie
Over Peesdoek

Peesdoek nodig? ProAct Media heeft ze allemaal!

Peesdoek is een populair product bij ProAct Media en dat is niet gek, want dit is het soort doek dat wij gebruiken voor onze textielframes (ook al zo’n bestseller in ons assortiment). Heb jij al één van onze textielframes en wil je daar nu een nieuw doek voor bestellen? Fijn dat je terug bent! Bij ProAct Media zijn we trots op onze totaalservice. Dus weet je nog niet precies welk soort peesdoek je wilt gebruiken? Of twijfel je welk textielframe geschikt is voor jouw klant? Onze experts helpen je graag!

Groot assortiment peesdoeken

Welke stof had jij in gedachten voor je peesdoek? Bij ProAct Media vind je ze allemaal: van doeken voor onverlichte frames tot doeken voor dubbelzijdig verlichte frames. Textielframes worden tegenwoordig zo veelzijdig ingezet, dat wij het belangrijk vinden om veel soorten doek op voorraad te hebben. Hoe verschillend we de doeken ook inzetten, van één ding kun je op aan: ze hebben allemaal een B1-certificering. Wat betreft brandveiligheid zit het dus wel goed met onze peesdoeken!

Bij ProAct Media vind je altijd het juiste doek

Wil jij je peesdoek binnen of buiten inzetten? Bij ProAct Media is dit allebei geen probleem. De meeste doeken zijn geschikt voor binnen, maar we hebben ook altijd opties voor buiten. Wil jij het ontwerp van je klant laten printen door middel van digitale druk of UV? En vind je lichtdichtheid belangrijk? Dit zijn allemaal vragen die we al voor je beantwoord hebben. Lees dus goed de productinformatie door en kies precies het juiste doek voor je project.

Toch liever een peesdoek én textielframe?

Heb je op het laatste moment nog een verzoek binnengekregen voor een ander type textielframe? Dan is het misschien handiger om je bestelling te plaatsen vanaf de textielframe-pagina. Hier kun je precies dat formaat en model frame kiezen wat je nodig hebt om er vervolgens een peesdoek bij uit te kiezen.

Bestel je peesdoek nu bij ProAct Media

Heb jij je keus gemaakt uit ons assortiment peesdoeken? Log dan nu in (of maak een account aan, als je voor het eerst iets bij ons bestelt) en plaats je bestelling. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties door te lezen voor je de printopdracht meestuurt?

Heb je nog een vraag over onze peesdoeken? Neem dan contact met ons op. ProAct Media staat altijd klaar voor haar klanten!

Bekijk direct online onze tarieven