Non Woven

ProAct Media mesh premium - Textiel materialen
Over Non Woven

Kies Non Woven voor een zachte uitstraling

Textiel wordt steeds veelzijdiger in de reclamewereld. Er komt steeds meer keus op het gebied van confectionering, bedrukking en uitstraling. Non Woven is hier een mooi voorbeeld van met haar afwijkende look en toepassing. Weet jij al precies waar je dit polyester doek voor wilt gebruiken, of kan je nog wel wat tips van ProAct gebruiken? Lees dan gauw de materiaalinformatie van Non Woven door, of neem contact met ons op.

Kies een afwijkende look voor je spandoek

Soms zijn de onderscheidende kenmerken van een materiaal heel subtiel: net iets zwaarder, een andere afwerking misschien. Maar soms valt gelijk op hoe het ene doek afwijkt van het andere. Non Woven textiel valt in die laatste categorie: de uitstraling is zacht, viltachtig, zonder glans. Zoek jij dus een afwijkende look voor je spandoek of dranghekdoek? Overweeg dan eens met Non Woven te werken; wie weet past het wel precies bij dit ene project! Ook goed om te weten: deze soort textiel is geschikt voor binnen én buiten, weegt niet veel en wordt digitaal bedrukt. Wil je alles tot in detail weten? Scrol dan omlaag naar onze Materiaalspecificaties.

Veelzijdig materialen voor al onze reclame

Zit jij toch in een andere hoek te denken voor je bedrukte reclame? Of ben je benieuwd welke materialen ook geschikt zijn voor een spandoek of binnenbanier? Geen nood, de experts van ProAct Media hebben onderhand een flinke collectie materialen opgebouwd. Bekijk dus vooral wat wij verder nog te bieden hebben op het gebied van Textiel, PVC en Plaat. Vergeet je ook onze Overige Materialen niet? Wie weet zit daar precies iets tussen voor één van jouw opdrachtgevers!

Bestel nu reclame van Non Woven in onze webshop

Zie jij helemaal voor je hoe je Non Woven gaat toepassen? Log dan nu in en selecteer het materiaal en product. Lees je nog even onze aanleverspecificaties door voor je alles naar ons opstuurt? Vragen over Non Woven of één van onze andere materialen? ProAct Media staat altijd voor je klaar, dus neem snel contact met ons op!

Materiaalspecificaties Non Woven

Materiaal Polyester doek
Gewicht 150 gr/m²
Max. printbreedte 310 cm
Certificering Geen
Printtechniek, Bedrukking Digitaaldruk, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, tunnels, zeilogen
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Spandoek, dranghekdoek
Bekijk direct online onze tarieven