Airtex Greyback

ProAct Media airtex greyback materialen
Over Airtex Greyback

Airtex Greyback: een stevig doek voor binnenreclame

Wil jij binnen een spandoek ophangen, maar wil je iets dat steviger is dan textiel? Of richt jij voor je klant één of meerdere ruimtes in? Wie weet is het PVC-doek Airtex Greyback dan wel ideaal voor jouw project. Vind jij het ook zo fijn om eerst een materiaal te kiezen en dan te bekijken welke producten beschikbaar zijn van dit doek? Dan vind je het vast leuk te horen dat je bij ProAct Media op die manier je bestelling kunt plaatsen. Benieuwd wat wij je te bieden hebben op het gebied van airtex greyback? Lees gauw verder!

Licht PVC met textiel look

Airtex Greyback onderscheidt zich op verschillende manieren van de andere PVC-soorten: het is vrij licht voor een dichte PVC soort, heeft een textiel-achtige uitstraling, wordt bedrukt met UV print en is geschikt voor de langere termijn. Dit maakt het volgens ons perfect voor producten zoals wandbekleding en indoor spandoeken. Wat verder opvalt is dat dit één van de weinige PVC-soorten is die alleen geschikt is voor binnen. Heb jij een origineel idee voor de toepassing van Airtex Greyback? ProAct denkt graag met je mee over elke vorm van reclame, dus neem vooral contact met ons op als je een speciaal verzoek hebt!

Bestel al je bedrukte reclame bij ProAct Media

Begint het project nog maar net als je een product van Airtex Greyback hebt uitgekozen? Ga dan snel verder met de rest van je bestelling. Wie weet wil je ook wat vloerbekleding van Vloervinyl bestellen, of lijkt het je leuk DOT Core in te zetten als tijdelijke wandbekleding. Wat je ook nodig hebt op het gebied van bedrukte binnenreclame, ProAct staat altijd voor je klaar!

Zo plaats je je bestelling airtex greyback bij ProAct

Keus gemaakt uit ons uitgebreide assortiment? Log dan in (of maak eerst een account aan), selecteer het materiaal Airtex Greyback en vul daarna de rest van het bestelformulier in. Lees je wel even de aanleverspecificaties door voor je het ontwerp voor de visual toevoegt? Vragen over één van onze materialen? Heeft jouw bestelling extra spoed? Neem snel contact met ons op, dan kun jij daarna weer door met de rest van je werk.

Materiaalspecificaties Airtex Greyback

Materiaal PVC doek
Gewicht 330 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig 
Lichtdicht Nee 
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, tunnels, zeilogen 
Indoor  Indoor
Toepassing Wandbekleding, spandoek 
Bekijk direct online onze tarieven