Backlit

ProAct Media backlit - PVC materialen
Over Backlit

Backlit ideaal voor verlichte buitenreclame

Soms is een doek ideaal voor maar één product. Dit betekent echter niet dat ProAct het daarom links laat liggen, want reclame is reclame! Heb jij dus Backlit doek nodig voor een lichtbak? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wil je eerst nog wat informatie over deze soort PVC? Lees dan verder, we zullen je zo gedetailleerd mogelijk alles vertellen. Klaar om Backlit te bestellen? Dan kan dit bij ProAct niet alleen vanaf de Productenpagina, maar ook vanaf de Materialenpagina.

Licht PVC met textiel look

Soms wil je buiten extra aandacht voor je visual. Dan kun je natuurlijk letterlijk iets in de schijnwerpers zetten met extra verlichting, maar er zijn ook altijd nog de oude, vertrouwde lichtbakken. En welk doek werkt daar dan het beste voor? Backlit! Dit tweelingbroertje van Frontlit is net iets zwaarder, maar heeft verder veel overeenkomsten: dezelfde maximale printbreedte, dezelfde gladde look, en bedrukt met UV print voor een helder resultaat. Wat maakt dit doek dan toch zo bijzonder? Dat het op zo’n manier bewerkt is dat het licht perfect doorlaat: zo is jouw visual dag én nacht optimaal te zien.

Verlichte binnenreclame nodig?

Heb jij ook nog indoor-locaties in gedachten waar je een visual mooi wilt laten verlichten? Bekijk dan ons ruime assortiment Binnenreclame en Beurs & Presentatie-producten. Met de bedrukte reclame van ProAct krijg je altijd genoeg aandacht voor jouw boodschap!

Zo bestel je Backlit in onze webshop

Klaar om te bestellen? Log dan nu in bij ProAct en selecteer het gewenste materiaal en product. Zo wordt je zo snel mogelijk door ons bestelproces geleid. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties te lezen voor je je artwork toevoegt? Heb je nog een vraag over Backlit, of een speciaal verzoek? Waar het ook om gaat, ProAct helpt je graag van a tot z!

Materiaalspecificaties Backlit

Materiaal PVC doek
Gewicht 510 gr/m² 
Max. printbreedte 500 cm
Certificering Geen certificering 
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zeilogen
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Spandoek voor lichtbak 
Bekijk direct online onze tarieven