Bouwhekdoek

ProAct Media bouwhekdoek - buitenreclame
Over Bouwhekdoek

ProAct Media levert de beste bouwhekdoeken

Op zoek naar een mooi bedrukt bouwhekdoek voor een scherpe prijs? Bestel er dan één bij ProAct Media. Wij weten precies hoe we zo’n doek het beste kunnen printen en afwerken. Zoek je ook nog andere doeken voor een reclamecampagne- of project? Bijvoorbeeld een spandoek, speakermeshdoek of dranghekdoek? Kijk gerust verder in onze webshop en laat je verrassen door ons complete aanbod. ProAct Media: voor bouwhekdoeken en nog veel meer!

 

Welk bouwhekdoek kies jij?

Wij bieden bouwhekdoeken aan in één formaat, namelijk 338x174 cm. Een bouwhekdoek kan voor verschillende functies worden ingezet, maar het hoofddoel is het afschermen en/of aankleden van een buitenlocatie. Daarom bieden we bij ProAct Media twee soorten PVC-doek aan voor dit doel: frontlit en mesh. Deze doeken zijn heel veelzijdig in het gebruik, want ze kunnen namelijk op alle mogelijke manieren worden afgewerkt. Verder hebben ze beide een B1-certificering (wat de brandveiligheid ten goede komt). Waar wijken ze dan in af? Frontlit is zwaarder dan mesh  en mesh (de naam zegt het al) heeft een opengewerkte structuur. Zo hebben we je keuze voor de juiste bouwhekbanner vast makkelijker gemaakt!

Bouwhekdoek uitgekozen? Shop dan nog even verder

Heb jij naast een bouwhekbanner- of doek ook nog iets anders op je lijstje staan? Misschien wat beachflags of een reclamevlag? Of heb je eigenlijk ook een nieuw textielframe met peesdoek nodig? Kijk dan wat wij nog meer in onze webshop aanbieden op het gebied van buitenreclame, binnenreclame, beurs en presentatie en vlaggen en banieren. Laat je verrassen door het complete aanbod van een totaalleverancier!

Plaats nu je bestelling bij ProAct Media

Weet jij al precies welk soort bouwhekdoek jij nodig hebt? Of kun je nog wel wat advies gebruiken? De specialisten van ProAct Media staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet en stuur ons een mailtje, of bel ons op!

Heb jij al zo vaak dit soort doeken besteld dat je het in je dromen nog zou kunnen doen? Aarzel dan niet langer en plaats nu je bestelling! Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door? Voor je het weet, maken wij je wakker met een levering splinternieuwe bouwhekdoeken. En dan kun jij weer verder met de rest van je project.

Bekijk direct online onze tarieven