Spandoek

ProAct Media spandoek - buitenreclame
ProAct Media spandoek - buitenreclame
ProAct Media spandoek - buitenreclame
ProAct Media spandoek - buitenreclame
Over Spandoek

Spandoek nodig? ProAct Media heeft ze allemaal!

Laat je spandoek bedrukken bij ProAct Media. Hoeveel heb jij er nodig? En met welk materiaal werk jij het liefst? Bij ons heb je een ruime keuze op het gebied van materiaal, toepassing en afwerking.  Mis je nog wat accessoires, zoals bijvoorbeeld elastieken? Wat je ook zoekt, bij ProAct Media vind je altijd het juiste spandoek voor elke gelegenheid.

Groot assortiment spandoeken

We zijn er bij ProAct Media trots op dat we zo’n divers aanbod hebben op het gebied van materialen. Van elk materiaal kunnen we je precies vertellen wat de beste toepassing is. Als het dus gaat om spandoeken kunnen wij meerdere soorten PVC-doek en Textieldoek leveren. Weet jij al precies welk soort doek je wilt? Of je nu iets nodig hebt voor binnen of buiten, voor in een buizenframe of voor een lichtbak: wij hebben het allemaal!

Informatie van A tot Z

Omdat wij al zo lang actief zijn in deze branche, kunnen we je van elk type materiaal de belangrijkste kenmerken vertellen. Kies je voor een PVC-spandoek? Dan kun je kiezen uit de printtechnieken UV of Solvent. Heb je een voorkeur voor textiel? Dan werken wij met UV of digitaaldruk en bij grote bestellingen met zeefdruk. Wil je verder iets weten over het gewicht van het doek, de certificering, de bedrukking of de lichtdichtheid? Wij vergeten geen enkel belangrijk detail wat betreft onze producten! Vind jij het moeilijk om de juiste keuze te maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij vinden het altijd fijn om te adviseren over reclameproducten.

Plaats nu je bestelling in onze webshop

Weet jij het zeker, ga je voor een PVC-spandoek van het soort Frontlit? En ben je verder ook klaar met shoppen? Top, dan is het nu tijd om je bestelling te plaatsen. Bezoek je de webshop van ProAct Media voor het eerst? Maak dan een account aan. Log vervolgens in en vul het bestelformulier in. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties goed door te nemen? Dan kunnen wij gelijk aan de slag met je printopdracht.

Heb je nog vragen over onze spandoeken?  Neem contact met ons op, wij helpen je graag met elke kleine of grote vraag!

Bekijk direct online onze tarieven