Decotex XL

ProAct Media decotex XL - textiel materialen
Over Decotex XL

Maak extra indruk met Decotex XL van ProAct

Soms wil je echt indruk maken met je reclame; soms is het gewoon tijd voor bedrukt Decotex XL. Snap jij precies wat wij bedoelen? Is voor jou soms 'bigger' toch 'better'? Dan klik jij nu vast gelijk door daar naar onze inlog-pagina om producten te bestellen! Vraag jij je af wat we bedoelen met ‘bigger’? Lees dan snel deze materiaalinformatie door. Wie weet is Decotex XL wel precies geschikt voor jouw klant!

Aangenaam: Decotex XL

Ken je het broertje van Decotex al? Decotex XL is ideaal voor die events waar je moet wedijveren met concurrenten om op te vallen. Het heeft namelijk een maximale printbreedte van 500 cm, is één van de zwaardere textieldoeken in ons assortiment en wordt heel mooi UV geprint. Decotex XL is hierdoor geschikt voor de grotere textielframes, pop-up peeswanden en binnenbanieren. Heb jij zin om een statement te maken voor je klant? Dan is dit materiaal zeker het overwegen waard. Mis jij een bepaalde toepassing in de Materiaalspecificaties? Je mag ons altijd mailen of bellen met je vragen.

Kijk je ook nog even naar ons andere soorten textiel?

De ontwikkelingen in reclameland en textielland gaan heel snel; vergeet dus vooral niet om de zoveel tijd ons assortiment textiel goed door te nemen. Wist je bijvoorbeeld dat wij meerdere materialen voor verlichte textielframes leveren? Bij ProAct Media zorgen we altijd voor een zo compleet mogelijk aanbod reclamematerialen.

Bestel nu je reclame van Decotex XL

Kan jouw klant niet wachten tot je die mooie pop-up peeswand hebt geplaatst? Log dan nu in bij ProAct Media en selecteer het juiste materiaal en product. Lees je wel even onze aanleverspecificaties door? Dan kunnen wij zonder problemen aan de slag met je printopdracht. Wil je nog iets weten over Decotex XL? Of twijfel je toch nog of dit wel het juiste materiaal is voor jouw project? Neem dan nu contact met ons op; ProAct staat altijd voor je klaar!

Materiaalspecificaties Decotex XL

Materiaal Polyester doek
Gewicht 250 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zomen, band en D-ringen, band en ringen, lus en koord, tunnels, platte pees, klittenband
Indoor/Outdoor Indoor
Toepassing Peesdoek textielframe, pop-up peeswand, textielwand,cirkelbanner, spandoek, backdrop, gordijnen, detectiepoorthoezen, binnenbanier
Bekijk direct online onze tarieven