Glanspolyester

ProAct Media glanspolyester - textiel
Over Glanspolyester

Met 3-draads glanspolyester steek je overal de vlag uit!

Is het tijd om de vlag uit te steken met 3-draads glanspolyester? Of wil jij dit textieldoek inzetten voor andere bedrukte reclame? ProAct gebruikt dit type vlaggendoek voor heel veel van haar producten, dus kijk gauw rond in onze webshop of er iets voor jou bij zit. Wil je eerst wat soorten textiel met elkaar vergelijken? Neem dan even de tijd om de beschrijvingen en specificaties van onze materialen door te nemen. Zo maakt ProAct de keuze heel eenvoudig voor je!

3-draads glanspolyester kent vele toepassingen

We schreven het al in de inleiding: ProAct gebruikt deze soort textiel voor heel veel van haar reclameproducten. Dit varieert van een mast- of baniervlag tot een binnenbanier of spandoek. 3-draads glanspolyester is één van onze lichtste doeken en wordt standaard enkelzijdig bedrukt met digitaalprint. Door deze printtechniek (die ook wel sublimatie wordt genoemd) ontstaat er een doordruk van 90 tot 95 procent, waardoor jouw visual in één keer aan beide kanten goed zichtbaar wordt. Veel van de textieldoeken van ProAct hebben het belangrijke B1 certificaat; zo hoef jij je nooit zorgen te maken over de brandveiligheid van je reclame. Weet jij al hoe je dit vlaggendoek gaat toepassen en welke confectionering je nodig hebt? Aarzel niet ons om advies te vragen als je twijfelt; wij staan altijd klaar voor onze klanten!

Bekijk ook de andere materialen van ProAct

Zijn er nog meer materialen die je nodig hebt voor je reclameproject? Misschien voor de afwisseling het luchtige Polystretch of stevige Non Woven? Veel van onze textielsoorten zijn geschikt voor meerdere van onze binnen- en buitenreclameproducten, dus vergeet vooral niet onze overige materialen te bekijken. Wie weet vind je zelfs een soort die je nog niet kende!

Zo bestel je producten van 3-draads glanspolyester

Klaar om je bestelling te plaatsen in onze webshop? Dan hoef je niet persé op onze Productenpagina te zijn. Log in bij ProAct Media, zoek het juiste materiaal op vanaf de Materialenpagina en selecteer één of meer van de reclameproducten. Zo simpel is het! Vergeet je niet de aanleverspecificaties goed door te nemen voordat je je ontwerp toevoegt? Heb je nog een vraag over 3-draads glanspolyester? Of mis je een bepaalde toepassing? Wat je ook wilt weten, wij helpen je graag via de telefoon of email.

Materiaalspecificaties 3-draads glanspolyester

Materiaal Polyester doek
Gewicht 115 gr/m²
Max. printbreedte 310 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking Digitaaldruk, enkelzijdig (ca 90-95% doordruk)
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden

Schoonsnijden, zomen, band en D-ringen,          band en ringen, lus en koord, tunnels, klittenband 

Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Mastvlag, baniervlag, beachflag, gevelvlag, kioskvlag, spandoek, binnenbanier, detectiepoorthoezen
Bekijk direct online onze tarieven