Reclamevlag

ProAct Media mastvlag - vlaggen en banieren
ProAct Media mastvlag - vlaggen en banieren
ProAct Media mastvlag - vlaggen en banieren
ProAct Media mastvlag - vlaggen en banieren
Over Reclamevlag

Mastvlag kopen? ProAct Media verkoopt de beste!

Ben je bezig met een reclameproject waar je een mastvlag voor nodig hebt? Of misschien zelfs meer dan één? En is het voor jou en je klant van groot belang dat de bedrukking en afwerking van hoge kwaliteit is? ProAct Media is dé professionele totaalleverancier van vlaggen en banieren, dus je bent hier aan het juiste adres. Je kunt ervan op aan dat een reclamevlag bij ons geprint en geconfectioneerd wordt volgens de beste technieken. Kies dus ook voor de mastvlaggen van ProAct Media!

Welke mastvlag kies jij?

Laten we beginnen met het belangrijkste: het doek. Wij werken graag met 3-draads glanspolyester, of polystretch voor een mastvlag. Op deze materialen kunnen we ontwerpen afdrukken met behulp van digitale druk of zeefdruk. Qua afwerking zijn er meerdere keuzes, terwijl we maar liefst 4 verschillende standaard formaten vlag aanbieden. Zoals je ziet denken wij op elk gebied mee met de klant. Heb je toch een mastvlag in gedachten van een ander formaat of wil je een afwijkend aantal bestellen? Mail of bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden!

Nog een mast nodig voor je reclamevlag?

Bij ProAct Media denken we altijd aan de details. Dus heb jij naast een mastvlag ook nog een mast nodig? En kun je dan ook wel wat accessoires gebruiken? Kijk dan snel bij Mast en Accessoires en bestel precies wat je nodig hebt. Onze masten zijn gemaakt van aluminium of polyester en zijn leverbaar in veel verschillende formaten. Wist je dat onze specialisten zelfs op locatie nog met je meedenken? Geef het dus aan als je bijvoorbeeld wilt dat we de mastvlag komen plaatsen; wij doen het graag!

Kies voor de mastvlaggen van ProAct Media

Ben je klaar om je mastvlag te bestellen? Geweldig, wij gaan na ontvangst van je order zo snel mogelijk voor je aan de slag! Vergeet je niet je ontwerp toe te voegen volgens onze aanleverspecificaties? Zit je nog ergens over te twijfelen? Wil je weten of wij een spoedbestelling aannemen, of weet je nog niet zeker voor welk type mastvlag je het best kan kiezen voor deze klant? ProAct Media helpt je graag, neem dus snel contact met ons op!

Bekijk direct online onze tarieven