Beachflag

ProAct Media Beachflag - vlaggen
ProAct Media Beachflag - vlaggen
ProAct Media Beachflag - vlaggen
ProAct Media Beachflag - vlaggen
Over Beachflag

Koop de mooiste beachflags bij ProAct Media

Een beachflag nodig voor je reclamecampagne? Misschien voor op een beurs of om een outdoor evenement op te leuken? Bij ProAct Media kun je kiezen uit meerdere modellen en formaten. Wij zijn totaalleverancier van vlaggen en banieren en hebben tientallen jaren ervaring in huis op het gebied van bedrukte reclameartikelen. Ga dus snel een beachflag bestellen en laat je verrassen door onze complete service!

Waar kun je uit kiezen?

De beachflag van ProAct Media wordt standaard bedrukt in FC (full colour) op 3-draads glanspolyester. De beachflag is verkrijgbaar in een Basic en een Luxe uitvoering, elk in model Vlag, Drop en Square. Ieder model is op zijn beurt weer leverbaar in op zijn minst 3 verschillende formaten (bijv. S, M of L). Onze beachflag is altijd verkrijgbaar als een set, bestaande uit een bedrukte vlag, mast en tas maar je hebt ook de mogelijkheid om alleen de vlag te bestellen. Het verschil tussen de basic en luxe variant? De luxe variant kan je inzetten voor dagelijks gebruik, de basic variant is met name bedoeld voor promotioneel gebruik. De printkwaliteit van de twee varianten is zoals je kan verwachten even goed.

We verkopen de voeten los als accessoire, omdat beachflags erg afwisselend worden ingezet. Zo kun je precies die voet vinden die past bij jouw project!

Nog een andere vlag nodig?

Zin om nog zo’n doekje uit te hangen? Misschien een stoere mastvlag of een strakke gevelbanier? Kijk dan gauw in ons assortiment vlaggen en banieren wat we nog meer leveren. Plaats je bestelling bedrukte vlaggen en voor je het weet heb jij weer een reclamecampagne succesvol afgerond! Klant blij, jij blij.

Laat ProAct Media je beachflag bedrukken

Ga je dit keer voor een paar van onze beachflags model Drop? Mooi zo! maak je account aan, log in, en plaats je bestelling. Is het formulier helemaal ingevuld? Sluit dan af met het toevoegen van je opdracht volgens de aanleverspecificaties.

Nog een vraag? Wil je misschien een andere hoeveelheid vlaggen, een afwijkend formaat, of een ander soort materiaal? Bel ons, of stuur een mailtje en je hoort zo snel mogelijk van ons! ProAct Media helpt je graag aan het mooiste product!

Bekijk direct online onze tarieven