Baniervlag eigen formaat

ProAct Media Baniervlag eigen formaat - vlaggen en banieren
Over Baniervlag eigen formaat

Graag een eigen formaat baniervlag? ProAct Media maakt het voor je!

Ben je bezig met een reclameproject waar je een baniervlag met een eigen formaat nodig hebt? Of misschien zelfs meer dan één? En is het voor jou en je klant van groot belang dat de bedrukking en afwerking van hoge kwaliteit is? ProAct Media is dé professionele totaalleverancier van vlaggen en banieren, dus je bent hier aan het juiste adres. Je kunt er van op aan dat een baniervlag bij ons geprint en geconfectioneerd wordt volgens de beste technieken. Doorloop snel onze opties en wij zullen de baniervlag naar wens voor je maken.

 

Welke samenstelling kies jij?

Laten we beginnen met het belangrijkste: het doek. Wij werken graag met 3-draads glanspolyester of polystretch. Op deze materialen kunnen we ontwerpen afdrukken met behulp van digitale druk of zeefdruk. Qua afwerking zijn er ook 2 keuzes, terwijl we maar liefst 11 verschillende standaard formaten baniervlag aanbieden. Zoals je ziet, denken wij op elk gebied mee met de klant. Heb je toch een baniervlag in je hoofd van een ander formaat? Stel je baniervlag dan zelf samen. Heb je nog vragen, mail of bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden!

Ben je klaar om je bestelling te plaatsen? Mooi zo, wij gaan na ontvangst van je order zo snel mogelijk voor je aan de slag! Vergeet je niet je ontwerp toe te voegen volgens onze aanleverspecificaties? Zit je nog ergens over te twijfelen? Wil je weten of wij een spoedbestelling aannemen, of weet je nog niet zeker voor welk type baniervlag je het best kan kiezen voor deze klant? ProAct Media helpt je graag, neem dus snel contact met ons op!

Bekijk direct online onze tarieven