Pop-up LED

ProAct Media pop-up LED - beurs en presentatie
ProAct Media pop-up LED - beurs en presentatie
ProAct Media pop-up LED - beurs en presentatie
ProAct Media pop-up LED - beurs en presentatie
Over Pop-up LED

Gebruik ook een verlicht Pop-up textielframe 

Ben jij op zoek naar een verlicht Pop-up textielframe? Dit type textielframe kan een leuk alternatief zijn voor een roll-up banner. Het kan namelijk op een veilige, energiezuinige manier verlicht worden, zodat je visual nog meer aandacht krijgt. Verder zijn textielframes sowieso een aantrekkelijk product, omdat ze een modulair systeem hebben wat makkelijk op handzaam formaat is in te pakken. ProAct Media volgt de ontwikkelingen rond textielframes op de voet en daarom hebben wij graag dit frame op voorraad. Lees hier meer over de Pop-up LED.

Kenmerken Pop-up LED

Dit Pop-up textielframe wordt standaard geleverd in het formaat 100x200 cm en is geheel uit aluminium vervaardigd. Elk frame heeft stevige snelverbinders in de hoeken en een koppelstuk met stroomgeleiding. Verder is het door middel van inwendig geplaatste magneten te koppelen aan meerdere units. ProAct Media is trots op haar totaalservice en dat merk je ook bij dit product. Het frame kan namelijk op 2 manieren door ons worden verpakt: standaard in een kartonnen doos of kies je voor een trolley. Afhankelijk van de situatie kan je dit product dus altijd handig vervoeren naar iedere locatie!

Welk peesdoek kies jij?

Wat de Pop-up LED helemaal afmaakt is natuurlijk het doek. Als het gaat om peesdoeken die verlicht moeten worden, weten onze experts precies welk peesdoek het beste werkt gecombineerd met LED verlichting. ProAct is constant bezig met het vinden van nieuwe textielen voor verlichte frames, dus wil jij meer weten over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

Bestel nu een Pop-up LED

Ben je klaar om te bestellen in onze webshop? Log dan nu in bij ProAct Media en plaats je bestelling voor één of meer Pop-up LED frames. Vergeet je niet de aanleverspecificaties door te lezen voor je je artwork toevoegt?

Heb je nog een vraag over onze materialen of producten? Wil je misschien een grote hoeveelheid bestellen van onze textielframes? Neem dan vooral contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden met je.

Bekijk direct online onze tarieven