Decotex Black Back

ProAct Media decotex black back - textiel materialen
Over Decotex Black Back

Lichtdicht doek nodig? Kies Decotex Black Back

Wanneer kies jij voor Decotex Black Back? Licht kan een ondersteunende rol hebben in reclame, maar ook een hinderlijke rol. Afhankelijk van de situatie en het product kan het daarom verstandig zijn te kiezen voor een textielsoort met net dat beetje extra. Decotex Black Back is een slimme keuze voor je reclameproducten als zon- of kunstlicht je dwarszit. Lees gauw verder voor meer informatie over dit materiaal en de producten die ProAct kan maken.

Aangenaam: Decotex Black Back

Black Back is een stof om rekening mee te houden: een zwaargewicht in de Decotex familie die misschien niet opvalt door zijn printbreedte, maar zeker wel door zijn lichtdichtheid. De achterkant van Decotex Black Back is namelijk bedekt met een polyurethaan (PU) coating, waardoor er geen licht door het doek heen schemert. Zo komt de visual van je klant onder alle omstandigheden goed tot zijn recht. ProAct gebruikt dit doek graag voor haar textielframes, textielwanden en spandoeken. Waar wil jij Black Back voor gebruiken? Mis je een bepaalde toepassing of confectiemogelijkheid van dit materiaal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij een totaalleverancier kun je altijd terecht

Werk je graag met Decotex? Dan ben je niet de enige. Klanten van ProAct Media bestellen vaak producten van dit textiel. Wist je dat wij naast Black Back ook nog andere varianten decotex in ons assortiment hebben? En dat wij, als echte totaalleverancier, steeds op zoek blijven naar nieuwe soorten en varianten PVC, folie, plaat en textiel? Vergeet dus vooral niet onze andere materialen te bekijken; wie weet kun je al je reclame bij ons bestellen!

Bestel nu reclame van Decotex Black Back

Heb jij je keus kunnen maken uit ons assortiment? Log dan in bij ProAct Media, selecteer Decotex Black Back en de gewenste producten. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties door te nemen voor je je ontwerp toevoegt? Heb je nog een vraag over één van onze materialen? Of heb je een speciaal verzoek? ProAct helpt je graag overal mee, dus neem snel contact met ons op.

Materiaalspecificaties Decotex Black Back

Materiaal Polyester doek incl. PU-coating
Gewicht 285 gr/m²
Max. printbreedte 310 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig
Lichtdicht Ja
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zomen, tunnels, platte pees, klittenband
Indoor/Outdoor Indoor
Toepassing Peesdoek textielframe, pop-up peeswand, textielwand, spandoek, backdrop, binnenbanier, indoor decoratie
Bekijk direct online onze tarieven