Binnenbanier

ProAct Media binnenbanier - vlaggen en banieren
ProAct Media binnenbanier - vlaggen en banieren
ProAct Media binnenbanier - vlaggen en banieren
ProAct Media binnenbanier - vlaggen en banieren
Over Binnenbanier

Kies ook voor een binnenbanier van ProAct Media

Heb jij één of meer binnenbanieren nodig voor je klant? Dan ben je hier op de juiste plek! ProAct heeft veel ervaring met het bedrukken van allerlei reclameproducten, dus die banier kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Lees gauw verder voor meer informatie over onze binnenbanier.

Welke soort textiel kies jij?

ProAct heeft een uitgebreid assortiment producten en materialen. Daarom kunnen we bijna elk product aanbieden in meerdere uitvoeringen, modellen en formaten.

De binnenbanier maken wij het liefst van textiel Welke soort kies jij? Wil je 3-draads glanspolyester, een variant decotex of misschien voile? Voor welke stijl je ook gaat, bij ProAct zul je altijd de juiste look vinden voor je banier. Elke binnenbanier wordt standaard afgewerkt met een tunnelzoom aan de boven- en onderkant en wordt geleverd inclusief houten stokjes en een ophangtouw.

Verder nog iets nodig?

Of het nu gaat om binnenreclame, beursartikelen of vlaggen: ProAct staat altijd voor je klaar. Staat er dus nog meer op je wensenlijstje? Kijk dan vooral verder in onze webshop. Wie weet kun je je boodschap nog beter uitdragen als je ook een wandpaneel, roll-up banner of spandoek toevoegt aan de inrichting. En vergeet je ook de buitenreclame niet?

Zo bestel je een binnenbanier bij ProAct

Zie jij die banier al hangen bij je klant? Dan hoef je nog maar één ding te doen omdat te realiseren: die bestelling plaatsen! Log nu in en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties te lezen? Zo voorkom je problemen met je printopdracht. Nog een vraag over de binnenbanier van ProAct? Neem nu contact met ons op, wij helpen je graag!

Bekijk direct online onze tarieven