Vlaggen & Banieren

ProAct Media verkoopt de mooiste vlaggen en banieren

Op zoek naar een zwierige, veelzijdige vorm van reclame? ProAct Media verkoopt allerlei vlaggen en banieren: van klein tot groot, vierkant of langwerpig, dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt en ga zo maar door. Ben je op zoek naar een tafelvlag of beachflag voor je beursstand? Of wil je graag buitenshuis de aandacht trekken met een majestueuze mastvlag of doeltreffende gevelvlag? Speur rond in onze ruime keuze aan vlaggen en banieren; we weten zeker dat je zult vinden wat je zoekt!

Geschikt voor binnen én buiten

Waar geef jij de voorkeur aan qua materiaal: glans, dik of dun doek, lichtdoorlatend? Van één ding kun je altijd op aan: het materiaal van onze vlaggen en banieren is altijd geschikt voor binnen én buiten. Zo hoef je je tijdens een regenbui geen zorgen te maken als je net (letterlijk) de vlag hebt uitgehangen. Hijs ze op hun plek, of zet ze op hun voet en klaar is Kees! Heb je nog niet zo vaak een vlag gebruikt voor een project of campagne? Stuur ons gerust een mail, dan helpen we je graag!

Wat werkt voor vlaggen en banieren?

ProAct Media weet precies welke stoffen het best geschikt zijn voor de verschillende soorten banieren en vlaggen. Kies je voor een reclamevlag buiten? Dan werken wij graag met het traditionele 3-draads glanspolyester, oersterke spunpolyester of het rafelvrije polystretch. Gaat het om een vlag of beachflag binnen? Dan geven wij vaak de voorkeur aan 3-draads glanspolyester. Ook op het gebied van bedrukking en afwerking zul je zien dat wij een duidelijk advies geven. Heb je toch een andere look in gedachten voor jouw vlaggen? Aarzel dan niet het voor te leggen aan onze specialisten; we denken altijd graag met je mee!

Vergeet ook onze vlaggen accessoires niet

Wist je dat je bij ProAct Media ook terecht kunt voor allerlei accessoires? En laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment masten in allerlei lengtes en doorsnedes, kantelbare voeten, mastringen of masttouwtjes en nog veel meer. Kom je er naderhand achter dat je nog een extra voet wil hebben voor je beachflag? Wij helpen je graag aan de juiste accessoires voor de juiste gelegenheid. Zo zorgt ProAct Media er voor dat elke dag de vlag uit kan!

Bestel nu je vlag of banier!

Weet jij precies welke baniervlag geschikt is voor jouw campagne? Bestel ‘m dan snel! Maak een account aan (of log in, als je die al hebt). Geef vervolgens precies aan welk materiaal je wilt gebruiken, welk model je wilt hebben en hoe groot hij moet zijn. Al je voorkeuren geselecteerd? Vergeet dan niet je ontwerp aan te passen en toe te voegen volgens onze aanleverspecificaties. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij er mee aan de slag. Wist je dat je bij ons ook je bestelling kunt plaatsen vanaf de materialenpagina? Dus weet jij al dat je het liefst werkt met 3-draads glanspolyester voor je vlaggen? Kies dan op die pagina eerst voor een materiaal en doorloop vervolgens de andere stappen van je bestelling. Heb je toch nog een vraag? Wil je misschien een afwijkend formaat vlag of banier, of heeft je opdracht spoed? Neem dan snel contact met ons op. ProAct Media helpt graag elke klant aan de mooiste vlaggen en banieren!