Kioskvlag

ProAct Media kioskvlag - vlaggen en banieren
ProAct Media kioskvlag - vlaggen en banieren
ProAct Media kioskvlag - vlaggen en banieren
ProAct Media kioskvlag - vlaggen en banieren
Over Kioskvlag

Kioskvlag kopen? ProAct Media heeft de beste!

Op zoek naar een mooie, complete kioskvlag? En wil je dat wij die vlag bedrukken en afwerken op de beste manier? Kies dan voor de kioskvlaggen van ProAct Media. Bij ons kun je er van op aan dat je product geprint en afgewerkt wordt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard in de branche. Laat de productie maar aan ons over, dan mag jij beslissen waar je ze gaat inzetten! Lees gauw verder voor wat informatie over onze kioskvlag.

Keuze doek, maat en afwerking

Het doek van onze kioskvlag wordt standaard van het materiaal Blockout 650 gram gemaakt en is beschikbaar in 2 verschillende maten. Verder werken wij dit type vlag het liefst af met een tunnelzoom met zeiloog. Als je kiest voor Blockout, printen wij dit materiaal dubbelzijdig FC. Heb je toch liever een ander materiaal? We werken voor vlaggen ook met 3-draads glanspolyester, dus dat is zeker ook een aanrader.

Ook een stok nodig voor je kioskvlag?

Heb je behalve de kioskvlag ook een nieuwe vlaggenstok, mastknop of geveluithouder nodig? Vergeet die dan niet aan je bestelling toe te voegen. De stok voor dit type vlag heeft een lengte van 200 cm en is leverbaar in aluminium of hout. De mastknop is verkrijgbaar in de kleur oranje en zwart en de geveluithouder is gemaakt van kunststof of aluminium.

Laat ProAct Media je kioskvlag bedrukken

Heb jij je keuze kunnen maken? Maak dan snel een account aan, of, als je er al één hebt, log dan in. Plaats vervolgens je bestelling voor één of meerdere kioskvlaggen. Alle hokjes aangevinkt? Vergeet dan niet je printopdracht toe te voegen volgens de aanleverspecificaties.

Heb je nog vragen? Wil je graag een kioskvlag kopen van een ander materiaal of in een afwijkend formaat? Je kunt ons altijd bellen of mailen om te overleggen.

Bekijk direct online onze tarieven