Beurs & Presentatie

Beurs en presentatie: gebruiksvriendelijke producten

Hier vind je alles wat je zoekt op het gebied van beurs of presentatie. ProAct Media heeft een uitgebreid assortiment reclameproducten voor deze gelegenheden. Kijk dus uitgebreid rond in ons assortiment en vind precies de juiste roll-up banner, beursbalie, pop-up LED of cirkelbanner. Wist je dat wij ook een ruim assortiment textielframes aanbieden? En dat je in onze webshop ook producten kunt bestellen vanaf de materialenpagina? Hoe je ook zoekt en wat je ook zoekt, ProAct Media helpt je graag bij elke beurs of presentatie!

Voordelen van onze communicatiemiddelen

De producten in onze categorie Beurs en Presentatie hebben één of meer van de volgende eigenschappen:

  • Opvouwbaar
  • Draagbaar
  • Licht van gewicht en sterk
  • Makkelijk op te bouwen en te verplaatsen
  • Voor binnen én buiten

Dit maakt deze communicatiemiddelen bij uitstek geschikt voor tijdelijke, verplaatsbare reclameprojecten. Dus koop je een roll-up banner of balie om een beursstand in te richten? Dan krijg je er bij ons een handige draagtas bij. En ben je geïnteresseerd in onze presentatiewanden? Die zijn voorzien van een trolley op wieltjes, terwijl het doek door middel van een rits of klittenband makkelijk is aan te brengen op het frame. Laat je dus vooral niet weerhouden door de grootte van een presentatiesysteem of beursitem: bij ProAct Media kun je er van op aan dat ze zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn!

Textielframes: ideaal voor elke presentatie

Een product waar we bij ProAct Media heel enthousiast van worden, is het textielframe. Dit type reclame is de afgelopen jaren ineens heel populair geworden, onder andere omdat het peesdoek herbruikbaar is en makkelijk te vervangen. Er zit namelijk een siliconen pees in elk doek verwerkt waardoor iedereen makkelijk zelf een doek kan verwisselen. Textielframes kun je bij ProAct Media in veel verschillende modellen en soorten bestellen. Onze aluminium frames hebben verschillende diktes en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Denk je aan iets extra speciaals voor jouw project? Wie weet is een Pop up LED dan wel perfect voor de gelegenheid. Met onze textielframes zorg je er voor dat jouw beursstand optimaal wordt ingericht!

Maak nu je keus uit ons assortiment beurs en presentatie

Weet jij al welke beurswand of balie je nodig hebt? Maak dan nu een account aan (of log in) en plaats je bestelling in onze webshop. Mis je toch nog iets? Was je misschien ook nog op zoek naar een leuke mastvlag of raamfolie? Kijk dan wat ProAct Media nog meer te bieden heeft. Vergeet je niet bij je bestelling je print-opdracht aan te passen en toe te voegen volgens de aanleverspecificaties?

Weet jij al dat je het liefst met een bepaald soort decotex of folie werkt? Dan verwijzen we je graag naar onze materialenpagina. Kies hier eerst voor een materiaal en krijg dan een volledig overzicht van onze producten die daar van zijn gemaakt.

Heb jij een bijzonder project in je hoofd en wil je daarom communicatiemiddelen die afwijken qua maat of materiaal? Neem dan contact met ons op, wij zoeken graag naar de juiste oplossing voor elke klant! Ook voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen.