Buitenreclame

ProAct Media levert duurzame en complete buitenreclame

Buitenreclame kan veel omvatten. Bij ProAct Media focussen we vooral op gevelreclame en verplaatsbare reclameattributen. Wij weten precies hoe we onze vlaggen en banieren, textielframes, tenten en parasols geschikt moeten maken voor gebruik buitenshuis. Je vindt daarom bij elk product alleen die materialen waarvan ProAct Media zeker weet dat ze buiten lang mee zullen gaan. Zo zal elke reclameboodschap zo lang mogelijk optimaal zichtbaar blijven. Verder zorgen we ervoor dat we altijd een compleet product leveren. Beachflags worden bijvoorbeeld vaak verplaatst, omdat ze op een beurs of feest worden ingezet en daarom worden die inclusief draagtas geleverd. Dankzij deze aandacht voor detail zorgt ProAct Media voor de beste buitenreclame in de branche.

Alleen de beste materialen voor buitenreclame

Wij gebruiken de volgende materialen voor onze bedrukte buitenreclame: PVC, plaatmateriaal, bepaalde soorten textiel, bepaalde types folie en tentdoek. Bij elke product zul je zien dat er één of meerdere materiaalkeuzes mogelijk zijn. Onze specialisten hebben precies die materialen en confectiemogelijkheden uitgekozen die perfect zijn voor dat type product. Wil je toch heel graag een ander type materiaal of afwerking? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen met jou komen wij altijd tot de beste oplossing voor je opdracht.

ProAct Media: kwaliteit voor de juiste prijs

We denken graag mee met onze klanten. Niet alleen als het gaat om het juiste product voor de juiste locatie, maar ook als het gaat om het leveren van kwaliteit voor de juiste prijs. Wist je bijvoorbeeld dat wij duidelijk aangeven of het materiaal geschikt is voor tijdelijk of langdurig gebruik? Zo kun je er op elk niveau van op aan dat je een slimme, prijsbewuste keus maakt. Kies dus voor de buitenreclame van ProAct Media!

Maak nu je keuze uit ons buitenreclame assortiment

Heb je precies die horecaparasol of beachflag gevonden die je voor ogen had? Maak dan een account aan (of log in, als je die al hebt). Selecteer dan al je voorkeuren, zoals materiaal, formaat en model. Klaar? Bereid je artwork dan voor volgens de aanleverspecificaties en plaats je bestelling. Voor je het weet staan onze producten op locatie.

Weet je al precies welk materiaal je wilt gebruiken? Dan vind je het misschien handiger om van onze materialenpagina gebruik te maken. Hier kun je namelijk eerst voor een bepaald materiaal kiezen, om dan verder te specifiëren op het gebied van product, model, uitvoering en kwaliteit.

Heb je ergens een vraag over, of wil je liever een ander model of maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag elke klant aan precies de juiste vorm van buitenreclame.