Roll Up Banner

ProAct Media roll up banner - beurs en presentatie
ProAct Media roll up banner - beurs en presentatie
ProAct Media roll up banner - beurs en presentatie
ProAct Media roll up banner - beurs en presentatie
ProAct Media roll up banner - beurs en presentatie
ProAct Media roll up banner - beurs en presentatie
Over Roll Up Banner

Altijd de juiste roll-up banner bij ProAct Media

Soms is een roll-up banner van ProAct precies de juiste keuze. Bijvoorbeeld als je geen beschikbare wand hebt om iets op te hangen, of als je wat speelser een ruimte wilt inrichten. Werk jij ook zo graag met roll-up banners? Dan ben je vast blij om te lezen dat wij maar liefst 4 modellen (in diverse formaten) in ons assortiment hebben: Budget, Basic, Luxe en Invisible. Weet jij al precies wat je zoekt? Log dan nu in en plaats je bestelling. Twijfel je nog? Lees dan verder voor meer informatie over deze bijzondere banners.

Van Budget tot Invisible

Roll-up banners kunnen heel wisselend worden ingezet: op een beurs, in een pop-up store, bij de ingang van je winkel of stand… de mogelijkheden zijn eindeloos. En daarom hebben wij standaard 4 modellen in verschillende maten op voorraad die elk zo hun onderscheidende kenmerken hebben. Model Luxe wordt bijvoorbeeld standaard geleverd met PET doek, ideaal als je je visual een luxe uitstraling wilt geven. En wist je dat de cassette van elk van de 4 modellen verschillend is afgewerkt? De Budget is bijvoorbeeld deels van kunststof, terwijl de cassette van Luxe bestaat uit verzwaard aluminium.

Perfect bedrukt, compleet en gebruiksvriendelijk

Je ziet dat je heel wat te kiezen hebt bij ProAct! Maar als je die keuze eenmaal hebt gemaakt, krijg je een heel mooi product van ons: een perfect bedrukte roll-up banner, compleet met opvouwbare aluminium stok met elastiek, verstevigingsvoet en/of cassette. Ook leveren wij onze roll-up banner altijd in een nylon draagtas, zodat hij makkelijk te vervoeren is.

Nog een andere banner of wand nodig?

Kunnen we je verder nog ergens mee helpen? Zoek je ook nog een cirkelbannerzipperwand of textielwand? Kijk dan snel wat we nog meer leveren op het gebied van Beurs en Presentatie. En kijk ook vooral wat we bieden op het gebied van Binnen- en Buitenreclame. Wie weet kun je bij ProAct je hele bestelling plaatsen!

Zo bestel je de roll-up banner bij ProAct Media

Weet jij welk model en formaat roll up banner je kiest? Geweldig! Log dan nu in (of maak een account aan) en plaats je bestelling. Lees je nog wel even onze aanleverspecificaties door voor je het artwork voor het doek toevoegt?

Nog een vraag? Wil je een andere hoeveelheid banners, materiaalsoort of een afwijkend formaat? Neem contact met ons op en voor je het weet heb je een antwoord!

Bekijk direct online onze tarieven