Kennisbank

Hoe word ik reseller van ProAct?

expand_more expand_less

Ben jij werkzaam bij een signmaker, reclame- of communicatiebureau? Dan kun je een account aanmaken bij ProAct Media. Nadat wij jouw account hebben goedgekeurd, krijg je van ons de bevestiging per mail en kun je bij ons online bestellen!

Hoelang duurt het voordat mijn account is goedgekeurd?

expand_more expand_less

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag om je account goed te keuren. Meestal keuren we je account binnen 24 goed.

Hoe kan ik betalen?

expand_more expand_less

Het is mogelijk om via Ideal of op factuur te betalen. Bij betaling op factuur gelden de betalingscondities zoals op de factuur zijn aangegeven.

Hoe verzenden jullie producten?

expand_more expand_less

Wij werken samen met vaste vervoerders. Voor de pakketten maken we gebruik van de diensten van PostNL en voor de lengte zendingen, denk hierbij aan lange rollen, maken we gebruik van De Graaf Logistics. Zodra de pakketten aangemeld zijn bij onze vervoerder ontvang je per mail een track en trace code om je zending te volgen.

Kan ik ook spullen afhalen?

expand_more expand_less

Ja, wij zijn dagelijks aanwezig van 08:00 tot 17:30. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je de bestelling komt afhalen. Natuurlijk betaal je dan geen verzendkosten.

Kunnen jullie met spoed leveren?

expand_more expand_less

Onze standaard levertijd is 5 werkdagen. Vaak kunnen we al eerder leveren maar we vragen je bij spoed even contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Staan al jullie producten op de webshop?

expand_more expand_less

Nee, we hebben er bewust voor gekozen om de standaard producten in de webshop op te nemen. Heb je een afwijkend product of wil je wat meer informatie? Neem vooral contact met ons op. Samen komen we tot een juiste oplossing.

Wat zijn de aanleverspecificaties?

expand_more expand_less

Ieder product heeft zijn eigen aanleverspecificaties. Tijdens het bestelproces kun je je bestanden uploaden en krijg je een een digitale proefdruk te zien. Wil je de templates downloaden voor speciale confecties zoals bijvoorbeeld voor onze beachvlaggen? Bekijk al onze aanleverspecificaties »

Hoe bespaar ik op mijn verzendkosten?

expand_more expand_less

Door orders te combineren kun je besparen op verzendkosten. Bij een orderbedrag vanaf €1500,- leveren we de zending franco op 1 adres in Nederland. Ook kun je tijdens het bestellen per besteld product een referentie opgeven. Wij zorgen er dan voor dat de verpakkingen voorzien worden van deze referentie zodat je snel de juiste producten bij de hand hebt.

Wat is een B1 certificering?

expand_more expand_less

Een B1 certificaat heeft betrekking op de ontvlambaarheid/brandwerendheid van het materiaal. Zo worden bijvoorbeeld spandoeken vaak op plaatsen met veel bezoekers gebruikt, zoals bouwplaatsen, sportparken en festivals. Vanuit een veiligheidsoogpunt is het dan ook van belang dat een spandoek niet onmiddellijk in brand vliegt als er een brand zou ontstaan. Hiervoor is de certificering van het materiaal noodzakelijk om de brandwerendheid te waarborgen. Door de Europese commissie is een certificeringstabel opgesteld waaraan een materiaal kan voldoen. Veel producten hebben een certificering met brandklasse B1 (Duitse norm) en M1 (Franse norm). Certificering met brandklasse B1 houdt in dat het materiaal moeilijk ontvlambaar en brandvertragend is. Mocht het materiaal vlam vatten zal het uit zichzelf doven als de bron van de brand verwijderd is. De Franse M1 brandklasse is net als de Duitse B1 klasse een algemeen aanvaarde maatstaf voor brandveilige materialen in Europa. Producten die voorzien zijn van een M1 certificering zijn net als bij B1 moeilijk ontvlambaar en brandvertragend bij open vuur. Wanneer er gesproken wordt over FR houd dit in dat het materiaal wel brandvertragend werkt echter zit er geen erkende certificering op.

Wanneer een van onze materialen een certificering met brandklasse heeft is deze te allen tijden op onze website te downloaden.

Wat zijn de afwerkingsmogelijkheden

expand_more expand_less

Er zijn diverse vormen van afwerking en confectie mogelijk. Per materiaalsoort worden de beschikbare mogelijkheden in het scherm weergegeven. Hieronder een korte toelichting:
  

Alleen ringen: zeilogen ingeslagen volgens jouw opgave
Band + D-ringen: opgestikt verstevigingsband en kunststof D-ringen
Band + karabijnhaken : opgestikt verstevigingsband en kunststof karabijnhaken
Band + koord: opgestikt verstevigingsband en een koord
Band + ringen: opgestikt verstevigingsband en ringen
Keder: een opgestikte ronde kederpees met een diameter conform jouw opgave
Klittenband: opgestikt 2,5 of 5cm lusband
Omzomen: een zoom van ca. 2,5 cm
Omzomen + ringen: een zoom van ca. 2,5 cm inclusief ringen
Platte pees: een opgestikte platte siliconen pees (3 x 14 mm) voor plaatsing in een textielframe
Schoonsnijden: in rechte vorm gesneden
Tunnels: open tunnels volgens opgegeven maatvoering

Wat zijn de printmogelijkheden?

expand_more expand_less

Full color: de visual wordt opgebouwd uit 1 laag full colour inkt
200% Full color: de visual wordt opgebouwd uit 2 lagen full colour inkt waardoor je een mooi printbeeld hebt wanneer de verlichting aan staat maar een donkere print wanneer deze uit staat
Full color + spotwit: de visual wordt opgebouwd uit 1 laag full colour inkt + bepaalde delen een witte onderlaag waardoor deze een extra krachtig printbeeld geeft
Full colour + dekwit: de visual wordt opgebouwd uit 1 laag full colour inkt + geheel dekkende witte onderlaag waardoor het printbeeld nog nauwelijks transparant is
Alleen wit: het materiaal wordt geprint met 1 laag witte inkt 
Day en Night print (100% full colour, 100% wit, 100% full colour): de visual wordt opgebouwd uit 3 lagen inkt waardoor het niet uit maakt of de verlichting aan of uit staat, deze ziet er altijd hetzelfde uit

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

expand_more expand_less

Als de bestelling nog niet in het productieproces is opgenomen kun je je bestelling nog annuleren. Bel ons zo spoedig mogelijk op dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Kan ik het adres wijzigen na het plaatsen van mijn bestelling?

expand_more expand_less

Wanneer je bestelling nog niet vanuit onze productielocatie is verzonden kun je het adres nog wijzigen. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op over de mogelijkheden om het adres aan te passen

Kan ik producten retourneren?

expand_more expand_less

Bedrukte bestellingen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Niet gebruikte hardware kun je wel retour sturen

Wat is de levertijd?

expand_more expand_less

De standaard levertijd is 5 werkdagen. Wil je een product eerder ontvangen? Neem dan even contact met ons op dan kijken we samen wat er mogelijk is.