Frontlit

ProAct Media Frontlit - PVC materialen
Over Frontlit

Maak kennis met Frontlit

Frontlit is één van onze meest veelzijdige PVC-doeken. Bij ProAct gebruiken we het graag voor allerlei verschillende binnen- en buitenreclameproducten. Ben jij benieuwd wat frontlit is? Laat ons dit stevige doek dan aan je voorstellen. Kom je er vervolgens achter dat deze soort PVC ideaal is voor jouw project of opdrachtgever? Dan kun je gelijk vanaf deze pagina verder het bestelproces in en de gewenste producten bestellen. Dat is de totaalservice van ProAct Media!

Aangenaam: Frontlit

Frontlit is (letterlijk) één van de zwaargewichten in ons assortiment: per m² weegt dit doek 500 gram. Net als het grootste deel van de familie PVC heeft dit doek de certificering B1. Erg belangrijk, want dit betekent dat het bijna onmogelijk is voor dit materiaal om in brand te vliegen. Zo kun je het dus met een gerust hart inzetten voor alle evenementen! ProAct bedrukt frontlit enkelzijdig door middel van UV print. De maximale printbreedte is 500 cm, maar let op: dit kan soms afwijken per confectiemogelijkheid. Welk product van frontlit heb jij nodig? Een spandoek of misschien een roll up banner?

Vergeet ook onze andere PVC-materialen niet

Zoek je toch een materiaal met net wat andere kenmerken dan frontlit heeft? Geen nood, ProAct heeft nog veel meer PVC soorten op voorraad. Wist je bijvoorbeeld dat we meerdere soorten Mesh kunnen leveren? En dat ons PVC soms ook aan hele specifieke voorwaarden (bijvoorbeeld lichtdichtheid) voldoet? Zo zorgen wij ervoor dat elke klant aan haar trekken komt. Mis je toch iets? Neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing!

Plaats nu je bestelling bij ProAct Media

Klaar om je producten van Frontlit te bestellen? Log dan nu in (of maak eerst je account aan) en vul het bestelformulier zo volledig mogelijk in. Vergeet je ook onze aanleverspecificaties niet door te nemen? Dan kunnen wij zonder problemen voor je aan de slag. Heb je toch nog een vraag over Frontlit of een ander PVC? Stel ‘m dan direct, wij helpen je graag!

Materiaalspecificaties Frontlit

Materiaal PVC doek
Gewicht 500 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zomen, tunnels, zeilogen, kederband
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Spandoek, bouwhekdoek, dranghekdoek, indoorbanier, roll-up banner
Bekijk direct online onze tarieven