Dranghekdoek

ProAct Media drankhekdoek - buitenreclame
ProAct Media drankhekdoek - buitenreclame
ProAct Media drankhekdoek - buitenreclame
ProAct Media drankhekdoek - buitenreclame
Over Dranghekdoek

ProAct Media levert de beste dranghekdoeken

Op zoek naar een mooi, bedrukt dranghekdoek? ProAct Media maakt dit type doek al jaren en laat haar klanten kiezen uit drie soorten doek. Zo weten jij en je klant zeker dat het precies past bij de gelegenheid. Wil je nog meer producten laten bedrukken, bijvoorbeeld speakermeshdoek of bouwhekdoek? In onze webshop vind je talloze producten op het gebied van Binnen- en Buitenreclame, Beurs en Presentatie. ProAct Media: een dranghekdoek is pas het begin!

Het juiste dranghekdoek voor elke gelegenheid

Waar heb jij een dranghekdoek voor nodig? Voor een hardloopwedstrijd, of een gratis concert? Voor een foodtruckfestival of een pop-up store? Je kunt dranghekken heel veelzijdig inzetten en daarom wil je natuurlijk graag dat het type doek past bij het evenement. Daarom biedt ProAct Media standaard 3 soorten doek aan: 2 van PVC en 1 van textiel. Ze zijn allemaal zowel binnen als buiten te gebruiken en kunnen enkelzijdig worden bedrukt. Zoek je een dicht materiaal? Dan kun je kiezen uit het glanzende frontlit of het wat ruwere Non Woven. Mag er wat licht doorheen schemeren of moet het enigszins wind doorlatend zijn? Misschien is mesh dan wel wat voor jou.

Dranghekdoek uitgekozen? Shop dan nog even door

Heb je nog meer op het oog als het gaat om bedrukte reclame? Misschien wat mooie beachflags of een roll-up banner? Vergeet dan niet verder te speuren in onze webshop. Wie weet ben je dan wel in één keer klaar met je reclameproject!

Bestel nu je dranghekdoek bij ProAct Media

Heb je je keuze kunnen maken? Plaats dan nu je bestelling voor één of meer dranghekdoeken, dan gaan onze medewerkers gelijk aan de slag. Vergeet je niet de aanleverspecificaties toe te voegen voordat je het ontwerp bijvoegt?

Heb je nog een vraag over onze producten? Bijvoorbeeld of het toch mogelijk is een ander materiaal of een afwijkend formaat te bestellen? Neem contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden met je.

Bekijk direct online onze tarieven