Pro/Act Media gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij proactmedia.nl voor u nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Bent u klaar voor de zomer?

Bij Pro/Act Media zijn we er helemaal klaar voor en hebben daarom zomerse eyecatchers voor u in de aanbieding.

Reclame maken in de zomer met een strandstoel, parasol of tent voorzien van uw eigen opdruk? Wij hebben in het oog springende items voor op uw terras, strand of evenement.

Gedurende de maand juni ontvangt u 15% korting op bestellingen van strandstoelen, parasols en tenten.

Strandstoelen
Wilt u ook heerlijk luieren en zonnen in deze trendy strandstoel?

Wij hebben ze voor u in ons assortiment waarbij u zelf kunt kiezen voor uw merknaam, logo, afbeelding en/of tekst. Deze strandstoel is een zonnig en vrolijk promotie item voor zowel binnen als buiten.

Parasols
Bijzondere, sfeervolle, kleurrijke reclamedragers die ook nog eens uitermate functioneel zijn.

Onze parasols zijn een opvallend product. Ze onderstrepen de eigenheid van uw (horeca)etablissement, feest, presentatie, of versieren het buitenterras.

Tenten
Zomer is de tijd van evenementen en festivals waarbij onze reclametenten prima geschikt zijn voor een opvallende, overdekte en afgeschermde ruimte.

Onze reclametenten bestaan uit een aluminium harmonica frame wat u gemakkelijk en snel kunt opzetten. Het standaard meegeleverde doek kan gewoon op het frame blijven zitten. U kunt zowel het dak als de zijwanden voorzien van een door u gekozen opdruk.

Pro/Act Media

Everdenberg 345
4902 TT Oosterhout

T 076 - 57 11 553
E info@proactmedia.nl

Deel ons online